"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-11-2004 Yaş: 33
| Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
| |
| | |
| | #42 |
| Aktif Üye | Re: Renault Destek Hatti
2 gündür giremiodum nete kusura bakmayın.. haftasonuda giremicem.. riverolgu kardeşim ben kaliperleri serviste boyattım..istediğin bi renk varmı dedi bana..bende katalog'tan peugeot'nun bi rengini beğendim.karışımı hazırladık..tabancayla boyadık ön kaliperleri söküp. fırında (69 derecede 30 dk kadar) beklettik.arkaları GuK 70^'inde dediği gibi üzerinde boyadık.3 kat boya atıldı.ama farksız oldu yani..(kullandığım boya kaporta boyasıydı) kesinlikle arkasına falan boya akar gibi bi derdin olmasın. Fırında ben içini dışını heryerini boyadım..hiçbi problem yok. ve denildiği gibi 5-10 frenden sonra diskin üzerindeki bütün lekeler gider. |
| | |
| | #43 | |
| Aktif Üye | Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
3-5 kere girdim çevirmeye.kimse bişe demedi..gece gerçekten başarılı bi görüntüsü var.ama şunu unutmaki ister 1.derece koyulukta istersen 3. derece yaptır çevirmeye girmeden önce muhakkak iç ışıklarını ve ön camlarını aç..problem tabiki çıkmas diorm ama ufak bi önlem olur yani.. tam hatırlamıyorum fiyatı ama 350 YTL sanırım.. ben senin yerinde olsam lazer yaptırırım..geri dönüşü yok tamam ama ziebart miebart çizilio..istediği kadar dayanıklı olduğunu söylesin deli gibi çiziliyo..1 sene olmadı daha benim ön 2 cam çizik içinde.. | |
| | |
| | #44 | |
tek dert kasislerden geçerken arka tarafın çok zıplaması bideeee 130un üzerine çıkarken yoldaki herşeyi çok güsel hissediosun..buda arabanın sürekli zıplamasına neden oluyo..ankarada armadayı bilkente doğru geçerken ufak bi köprü vardır.ordan geçerken eskiden bi zıplama vardı..ordan 80le geçerken kafamı sunroof'a vurduğumu biliyorum ben.. köy yollarında giderken (yazlık falan filan yani ) çok fazla zıplıosun ve yoldaki bozukluklardan geçerken için cız edebilio çıkardığı ses rahatsız edicibide yüksek hızlarda kesinlikle tek elle kullanma..en ufak bi zıplamada direksiyon acaip boşalıyo ve tek elle kullandığın için bi anda direksiyona yük veriosun buda direksiyonun sağa veya sola dönmesine sebep oluyo... (çok tehlikeli şeyler gelebilir başına) bunlara rağmen 5 cmlik helezon olsa arabam için gider onuda takarım.. 1 kere hayatımı kurtardı..makas atarken 130la koca bi kamyonu 45 derece açıyla yanlıyarak geçtim..çizgisinden çıkmadı araba..ve lastiklerden çıkan ses inanılmazdı!! verdiğim her kuruşa değdiini düşündüm o an.. 130la girdiğim viraja 150yle giriorm artık çok başarılı tepkiler verio..daha fazla hızla denemek istiyorum fakat hafif yokuş yukarı olduğu için ve öncesinde ışıklar olduğu için daha fazlasını yapamıorm tawsiye ederim..amortisörde takıcaxan kesinlikle tawsiye ederim..zıplamaların azalır.. saygılar | |
| | |
| | #45 | |
bizim polo'da da aynı problem oldu..rulman teşhisi doğru..(burdan anladığım kadarıyla...) saygılar | |
| | |
| | #46 |
| Just Me | Re: Renault Destek Hatti
Sux1907 Teşekkür ederim kardeşim... Kim bilgi ve tecrübeye dayalı katkı veriyor kim bilgisizce boş konuşuyor belli...
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 |
| | |
| | #47 | |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
| Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
muhahahaha megane-2 alacakmış performans felaket megane 1 almış muhahahhah sanki STI alacaktım ama performansını beğenmedim Ferrari aldım der gibi koptum yaw... motoru daha ne iyileştirecekler 1.6 115 hp. sınıfında gayet iyi bir motor ama sen al megane-1 motorlu megane-2 yaparız sana da ayıpsıın... töbe töbe sanki şu an kullandığın araba çok güvenli bir arabada megane-2 de ESP arıyosun.Megane-2 megane-1'in yanında tank gibi be tank... | |
| | |
| | #48 | |
| Just Me | Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
Yok onun otomatiği aynı arabanın düzünden daha performanslı.. Daha hızlı :=))) 9.9 da 100 e cıkıomuş :=))
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 | |
| | |
| | #49 |
| Senior Member | Re: Renault Destek Hatti
üretilen 1.milyonuncu meganemış onunki özel. Yazılımı falan değişik normallere göre sp2 yüklü |
| | |
| | #50 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-11-2004 Yaş: 33
| Re: Renault Destek Hatti
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ogunmisir +2000 Dayamış 240 a ,daha devre kesiciye girmemiş benim Megane Coupe 2.0.İlk fırsatta Megane Coupe'nin ne kadar hırçın olduğunu HERKESE KANITLAYACAĞIM. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ogün sen onun bunun dedini boşver, megane son sınırına kadar gören biri olarak, sonuna kadar destekçinim ani hızlanma ve yüksek hız konusunda ... ancak, bu araçlar, çok çabuk hızlanıyor ve gitmeye müthiş hevesli, fakat son zamanlarda bunların fren sisteminin çokta güvenilir olmadığını hissediyorum... kendi kendime ani frenler yapıyorum yana geçiyorum çok ani biçimde falan, ne yalan söyliyim, frenler bana biraz dandik gibi geliyor... yani çok yüksek hızlarda, yada orta hızlarda abs si falan hikaye gibi geliyor bana... fren çok cansız... güven vermiyor... megane-2 lerde Bosh 8.0 kullandıklarını ve daha güveinilir olduğu söyleniyor... ne derece doğrudur bilemem... birde yeni megane lerde ebd var... bu ebd denen şey duruş mesafesini 2 metre azaltıyor... yani megane-1 ler 41m de dururken, yeni abs + ebd nedeniyle panik frende megane-2 39 metrede duruyor... bu 2 metrede hayat kurtarabilir... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Orjinal Mesaj Sahibi ogunmisir Valla bende bildim bileli Renault larda durma sorunu vardır.Ancak biraz da sürüş stili ile alakalı diye düşünüyorum.Neticede sadece frenle durmak yerine kompresyon yapmak hem disklerin incelmesini azaltıyor hemde mesafeyi. Tavsiyem 4 teker disk olanları tercih etmek ve disk kalınlığını kontrol etmekten yana. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|