Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım.. > Marka Destek - Yardım Hatları

Anket Sonuçlarını Göster: RENAULT ARACINIZLA
ÇOK SORUN YAŞADIM 13 12.26%
AZ SORUN YAŞADIM 28 26.42%
ÇOK MEMNUNUM 51 48.11%
HİÇ MEMNUN DEĞİLİM 14 13.21%
Oy Verenler: 106. Bu ankete oy veremezsiniz

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 25-08-2005, 23:47   #41
Senior Member

Re: Renault Destek Hatti

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KaMiKaZe
konunun sahibini görseydim değil mesaj atmak oy bile kullanmazdım yazmış bulundum 1kere. Seninle artık nasıl uğraşıcağımı bilmiyorum sen megane dünyasının başına gelmiş bir verem hastalığı gibisin Sayende sana kötü reputation vermek için 10 kişiye iyi reputation vermek zorunda kalıyorum foruma en büyük katkın bu olsa gerek

Konuyla ilgili 1şey yazma gereksinimi duymadım nasıl olsa konu bir süre sonra yalan olucak şimdilik iddalı açıklamalardan uzak durmaya çalışıyor arkadaş
boş laf değil katkı bekleniyor...

megane2003 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-08-2005, 23:51   #42
Aktif Üye

SuX1907 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder

2 gündür giremiodum nete kusura bakmayın..
haftasonuda giremicem..

riverolgu kardeşim ben kaliperleri serviste boyattım..istediğin bi renk varmı dedi bana..bende katalog'tan peugeot'nun bi rengini beğendim.karışımı hazırladık..tabancayla boyadık ön kaliperleri söküp. fırında (69 derecede 30 dk kadar) beklettik.arkaları GuK 70^'inde dediği gibi üzerinde boyadık.3 kat boya atıldı.ama farksız oldu yani..(kullandığım boya kaporta boyasıydı)

kesinlikle arkasına falan boya akar gibi bi derdin olmasın. Fırında ben içini dışını heryerini boyadım..hiçbi problem yok. ve denildiği gibi 5-10 frenden sonra diskin üzerindeki bütün lekeler gider.

SuX1907 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-08-2005, 23:58   #43
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi riverolgu
ya bende ziebarttan bi film istiyorum...sux sen butun camlarımı kaplattın yoksa sadece arkalarımı? problem cıkıcak dıye korkuyorum polislerle...ehlıyete hala 1 ayım varda...bu arada kaca yaptırdın??bide kaliperleri nası boyadın yardım edersen sevinirim...
tskler
bütün camları kaplattım..
3-5 kere girdim çevirmeye.kimse bişe demedi..gece gerçekten başarılı bi görüntüsü var.ama şunu unutmaki ister 1.derece koyulukta istersen 3. derece yaptır çevirmeye girmeden önce muhakkak iç ışıklarını ve ön camlarını aç..problem tabiki çıkmas diorm ama ufak bi önlem olur yani..

tam hatırlamıyorum fiyatı ama 350 YTL sanırım..

ben senin yerinde olsam lazer yaptırırım..geri dönüşü yok tamam ama ziebart miebart çizilio..istediği kadar dayanıklı olduğunu söylesin deli gibi çiziliyo..1 sene olmadı daha benim ön 2 cam çizik içinde..

Eski 26-08-2005, 00:11   #44
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi barpeas
Eibach pro kit ile konfordan ne kadar kayıp oldu? Orjinal yayla 10 üzeinden 10'du desek Eibachlarla 10 üzerinden kaç verirsin ?

Sağol,
8 verebilirim...
tek dert kasislerden geçerken arka tarafın çok zıplaması
bideeee 130un üzerine çıkarken yoldaki herşeyi çok güsel hissediosun..buda arabanın sürekli zıplamasına neden oluyo..ankarada armadayı bilkente doğru geçerken ufak bi köprü vardır.ordan geçerken eskiden bi zıplama vardı..ordan 80le geçerken kafamı sunroof'a vurduğumu biliyorum ben..

köy yollarında giderken (yazlık falan filan yani ) çok fazla zıplıosun ve yoldaki bozukluklardan geçerken için cız edebilio çıkardığı ses rahatsız edici
bide yüksek hızlarda kesinlikle tek elle kullanma..en ufak bi zıplamada direksiyon acaip boşalıyo ve tek elle kullandığın için bi anda direksiyona yük veriosun buda direksiyonun sağa veya sola dönmesine sebep oluyo... (çok tehlikeli şeyler gelebilir başına)

bunlara rağmen 5 cmlik helezon olsa arabam için gider onuda takarım..
1 kere hayatımı kurtardı..makas atarken 130la koca bi kamyonu 45 derece açıyla yanlıyarak geçtim..çizgisinden çıkmadı araba..ve lastiklerden çıkan ses inanılmazdı!!
verdiğim her kuruşa değdiini düşündüm o an..

130la girdiğim viraja 150yle giriorm artık çok başarılı tepkiler verio..daha fazla hızla denemek istiyorum fakat hafif yokuş yukarı olduğu için ve öncesinde ışıklar olduğu için daha fazlasını yapamıorm

tawsiye ederim..amortisörde takıcaxan kesinlikle tawsiye ederim..zıplamaların azalır..

saygılar

Eski 26-08-2005, 00:15   #45
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi GuK_70^
Başta ciddi bir sorun gibi gelsede hiçte ciddi bir problem değil. Bundan 1.5 - 2 sene önce fiyatı 60-70 milyon olan bir arka tekerlek rulman bilyası seni sıkıntılardan kurtaracaktır.. montajı 30 dakika bile tutmayacak basitlikte bir işlemdir...
+1

bizim polo'da da aynı problem oldu..rulman teşhisi doğru..(burdan anladığım kadarıyla...)

saygılar

Eski 26-08-2005, 01:51   #46
Just Me

GuK_70^ - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Sux1907 Teşekkür ederim kardeşim...

Kim bilgi ve tecrübeye dayalı katkı veriyor kim bilgisizce boş konuşuyor belli...

My Car....
http://www.cardomain.com/memberpage/588853

GuK_70^ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-08-2005, 02:29   #47
Kuduruk Araba Terbiyecisi

golfizm - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi megane2003
Hayırlı uğurlu olsun...

otomatik her zaman daha iyidir...

zaten megane-2 aldıysan performans hiç arama...

bak ben megane-2 alcaktım baktım performans felaket, megane-1 aldım...

ama motoru iyileştirirler ve eps gibi güvenlikleri eklesinler hemen alırım...
tabi tabi otomatik sıkışık trafikte daha rahat kullanım sağlar ama yakıt tüketimi,performans kaybı,bozulduğunda tamiri masraflı olması eksisidir.

muhahahaha megane-2 alacakmış performans felaket megane 1 almış muhahahhah sanki STI alacaktım ama performansını beğenmedim Ferrari aldım der gibi koptum yaw...

motoru daha ne iyileştirecekler 1.6 115 hp. sınıfında gayet iyi bir motor ama sen al megane-1 motorlu megane-2 yaparız sana da ayıpsıın...

töbe töbe sanki şu an kullandığın araba çok güvenli bir arabada megane-2 de ESP arıyosun.Megane-2 megane-1'in yanında tank gibi be tank...

golfizm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-08-2005, 13:41   #48
Just Me

GuK_70^ - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi golfizm
tabi tabi otomatik sıkışık trafikte daha rahat kullanım sağlar ama yakıt tüketimi,performans kaybı,bozulduğunda tamiri masraflı olması eksisidir.

muhahahaha megane-2 alacakmış performans felaket megane 1 almış muhahahhah sanki STI alacaktım ama performansını beğenmedim Ferrari aldım der gibi koptum yaw...

motoru daha ne iyileştirecekler 1.6 115 hp. sınıfında gayet iyi bir motor ama sen al megane-1 motorlu megane-2 yaparız sana da ayıpsıın...

töbe töbe sanki şu an kullandığın araba çok güvenli bir arabada megane-2 de ESP arıyosun.Megane-2 megane-1'in yanında tank gibi be tank...

Yok onun otomatiği aynı arabanın düzünden daha performanslı.. Daha hızlı :=)))

9.9 da 100 e cıkıomuş :=))

My Car....
http://www.cardomain.com/memberpage/588853

GuK_70^ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-08-2005, 13:48   #49
Senior Member

KaMiKaZe - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Grande Punto
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

üretilen 1.milyonuncu meganemış onunki özel. Yazılımı falan değişik normallere göre sp2 yüklü

KaMiKaZe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-08-2005, 14:02   #50
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ogunmisir
+2000
Dayamış 240 a ,daha devre kesiciye girmemiş benim Megane Coupe 2.0.İlk fırsatta Megane Coupe'nin ne kadar hırçın olduğunu HERKESE KANITLAYACAĞIM.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogün sen onun bunun dedini boşver, megane son sınırına kadar gören biri olarak, sonuna kadar destekçinim ani hızlanma ve yüksek hız konusunda ...

ancak, bu araçlar, çok çabuk hızlanıyor ve gitmeye müthiş hevesli, fakat son zamanlarda bunların fren sisteminin çokta güvenilir olmadığını hissediyorum...

kendi kendime ani frenler yapıyorum yana geçiyorum çok ani biçimde falan,

ne yalan söyliyim, frenler bana biraz dandik gibi geliyor...

yani çok yüksek hızlarda, yada orta hızlarda abs si falan hikaye gibi geliyor bana...

fren çok cansız... güven vermiyor...

megane-2 lerde Bosh 8.0 kullandıklarını ve daha güveinilir olduğu söyleniyor... ne derece doğrudur bilemem...

birde yeni megane lerde ebd var... bu ebd denen şey duruş mesafesini 2 metre azaltıyor...

yani megane-1 ler 41m de dururken, yeni abs + ebd nedeniyle panik frende megane-2 39 metrede duruyor...

bu 2 metrede hayat kurtarabilir...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Orjinal Mesaj Sahibi ogunmisir

Valla bende bildim bileli Renault larda durma sorunu vardır.Ancak biraz da sürüş stili ile alakalı diye düşünüyorum.Neticede sadece frenle durmak yerine kompresyon yapmak hem disklerin incelmesini azaltıyor hemde mesafeyi.
Tavsiyem 4 teker disk olanları tercih etmek ve disk kalınlığını kontrol etmekten yana.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

megane2003 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları