"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-11-2004 Yaş: 33 | Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
| |
| | |
| | #22 |
| Just Me | Re: Renault Destek Hatti
Tamda tahmin ettiğim gibi, Bu forumda en önemli sey dürüstlük ve bilgi arayan kişilere doğru bilgi vermektir.. Kendini reklam etmek için olmayan şeyleri varmış gibi gösteren... Madem var HODRİ MEYDAN, işte pist işte kronomometre dendiğinde değil gelmek cevap bile veremeyen... Bu uslup içindeykende doğruyu arayan insanlara yanlış bilgiler veren... İnsanların her zaman karşısındayım... Yıllardır bu forumdayım ve yıllardır bu karşıtlığımı sürdürdüm...Her yanlış postun karşısında doğrular ile oldum ve olacağım...
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 |
| | |
| | #23 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24 | Re: Renault Destek Hatti
Hmm.. Ortada öyle büyük bişey yok arkadaşlar seviyeli de olsa tartışmaya gerek yok. Keyfinize bakın..
__________________ Team Kaşar |
| | |
| | #24 |
| Aktif Üye | Re: Renault Destek Hatti
arkadaşlar bu topiğin açılış amacı bilgi paylaşımıdır..Doğru yada yanlış bi çok paylaşım olucaktır tabiki. Diğer topiclerde olduu gibi.Bunu engellemek imkansız.Her kafadan bi ses çıkar..kaçınınki doğru olur bilinemez. Benim ricam verilen bilginin arkasında durabilcek insanların bilgisini paylaşmasıdır. Fikirlerini herkes beyan edebilir tabiki.En azından sonuna "bu benim fikrim" diye bi not düşerse dostlarımız daha yapıcı bi paylaşım olur diye düşünüyorum.. Saygılar.. |
| | |
| | #25 |
| Aktif Üye | Re: Renault Destek Hatti
2004 Megane II (1.6) HB + pak exe + pak techno. Bana çıkardığı sorunlar kadar eminim kimseye sorun çıkarmadı. Artık gülüp geçiyorum. ama buna rağmen yaptıım ufak ve sade rötuşlarla arabamdan (dış görünüşünden) memnunum.. çıtalarımı maviye boyadım.. kaliperlerimi kırmızıya boyadım camlarıma ziebarttan orta koyulukta film yaptırdım eibach pro kit uyguladım.. hepinize tawsiye ederim |
| | |
| | #26 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-11-2004 Yaş: 33 | Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
Kişisel hırs yada tatmin yeri değildir... Katkı koyacaksan buyur... Aksi taktirde insanların kafasını bulandırma... | |
| | |
| | #27 | |
| |
| | |
| | #28 | |
| Just Me | Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
Teşekkür ettiğin insan ne diyor? Burası verilen bilginin arkasında durabilecek insanların bilgi verdiği forumdur. Sen verdiğin bilgilerin, yazdıgın msgların tamamının arkasında durabiliyormusun? Ben yanlışa dur diyerek hırsımı yada egomu tatmin etmem Sadece doğruları arayanların yanlışları bulmasını engellerim...
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 Mesajı son düzenleyen GuK_70^ : 24-08-2005 - 12:42. | |
| | |
| | #29 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-09-2004 Yaş: 21 | Re: Renault Destek Hatti
ya bende ziebarttan bi film istiyorum...sux sen butun camlarımı kaplattın yoksa sadece arkalarımı? problem cıkıcak dıye korkuyorum polislerle...ehlıyete hala 1 ayım varda...bu arada kaca yaptırdın??bide kaliperleri nası boyadın yardım edersen sevinirim... tskler |
| | |
| | #30 | |
| Just Me | Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
Herhangi bir sanayii yada boyacıdan ısıya dayanıklı istediğin renk bir boya alıp ( genellikle kırmızı tercih edilir ) evinin bahçesinde kaliperlerini kendi kendine boyayabilirsin. Arabayı kriko ile kaldırıp ön lastiği söker, disklerin üzerini bez yada gazete parçası ile maskeledikten sonra kaliperlerini aldığın boya ile 10 dakika aralıklı 3 kat boyaman sorunsuzluk açısından verimli olacaktır. Boyama işlemi yaparken boya aracın disklerine yada diğer aksamlara sıçrar ise bunu tiner ile sileceğin gibi önemsememende herhangi bir sorun çıkarmaz.. Sıçrayan bir parça boya zamanla sıçradıgı yerden kaybolacaktır. Disk yüzeyine dahi sıçrasa sürtünme ile kısa bir zaman sonra boyadan eser kalmayacaktır... Film camlara gelince, arabanın sadece arka camlarını kaplatmak ve ön camları orjinal bırakmak görünüş açısından hoş olmaz.. Yasak olmasına rağmen en açık - orta koyulukta bir film seçersen polislerin daha az dikkatini çekersin.. sonuçta arabaya yapılan her extra işlem, "araç üzerinde teknik değişiklik yapmak yasaktır " kuralı gereği yasak ve risklidir.. Mantıken kaliper boyama zararsız görünse bile kanunen yasaktır, keza film, keza jant takmak vs vs vs... Son olarak ehliyetini almadan direksiyon başına oturmamanı tavsiye ederim..
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|