"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #271 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
| Re: RENAULT Destek Hattı
Arkadaşlar benim Megane'ın kartlarından(anahtar yerine) birisi yere düşmeden dolayı çalışmıyor, ne kapıları açıyor ne de kartı okuyor, bunun tamiri mümkünmüdür acaba? bilgisi olan var mı? beni yönlendirebileceğiniz elektronikci falan da olabilir. Servis tamire yanaşmıyor, 250 milyon civarı yeni kart |
| | |
| | #272 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-10-2006
| Re: RENAULT Destek Hattı Alıntı:
| |
| | |
| | #273 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
vay vay kimler gelmiş reptile megane |
| | |
| | #274 |
| ®©_phoenix_®© Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Şehir: . Otomobil: '04 Megane 2 Sedan -'99 LAguna 1.8
arkadaşlar okan eef nin rs tamponunndan kendi 2004megane 2 sedan aracıma taktırmak istiyorum. aracımda jant yada okanınki gibi alçaltma yok. standart megane takılsa güzel olurmu aşağıdaki resim gibi. yardımlarınızı bekliyorum. servis tampon için 450+150boyama için toplamda 600istedi. ne yapayım
__________________ |
| | |
| | #275 |
| Full Metal Jacket | Re: RENAULT Destek Hattı
Resimdeki rüzgarlık benim arabaya nasıl gider arkadaşlar. Megane Coupe bilmeyenler için benim araç.
__________________ |
| | |
| | #276 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
yakışır be nedne yakışmasın.. coupe sonuçta ayrı bi hava verir
|
| | |
| | #277 |
| Junior Member |
arkdaslar benm clıo arasıra resımde gosterdegım tablodakı ısaret yanıyo tam olarak ne oldugnu bılmıyorum hatayla ılgılı bıseymı bırde bazen km calısıo bazende calısmıyo bunların bırbırıyle bı alakası warmı__?? |
| | |
| | #278 | |
| Junior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #279 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2008
| Renault Megane Coupe 2001 1.6 16 V RXI
Aracımın jant ve lastiğini degistiemek istiyorum.Aracım belirttiğim gibi Renault Megane Coupe 2001 1.6 16 V RXI...uzerine alaşım jant var.sanırım bunun jantları 15 inch. bir arkadasımdan dort bijonlu 17 inch'lik jant almak istiyorum.uzerindekilastiklerin markası dunlop yanak olcusu 205/40. Sorum: Bu jantlar (17) uzerindeki lastiklerle beraber aracıma takılabilir mi?surtme ,agırlasma,buyuk gelme vs bir sakıncası olur mu? Onerir misiniz? Saygılar, Ozelime de cevap yazabilirsiniz..tolgaotkunc@hotmail.com |
| | |
| | #280 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
o ikaz şekli görünmüoki parlamış sadece turuncu ışık yanıyo.. birde aracın kitabı yok sanırım orda mutlaka yazar...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|