"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: OPEL Destek hattı.. Alıntı:
hehe ilk sana satarım abi | |
| | |
| | #42 |
| BLUCOUPE | Re: OPEL Destek hattı..
astra coupenin bijon aralıkları acillllllllllll???5 bijon olanının.. 5*112 jant uyarmı bnm araca???
|
| | |
| | #43 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004
| Re: OPEL Destek hattı..
beyler geçen otobanda babamla giderken göstergelerin bütün ışıkları yandı sonra tiptronic göstergesi kayboldu araba boşa taktı kendini saçma sapan bişey oldu (bu arada araba astra h) sonra geçen yine dur kalk trafikte ilerliyoz yine tiptronic gösterkesindeki A1 yok oldu vitesi göstermiyo basıyoz gaza gitmiyo sonra düzeldi sizde sorun ne ?
|
| | |
| | #44 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Sat gitsin tekkelime.... Nefret ediyorum elektronikten.. emin ol bulamazlar arızayı ...
__________________ |
| | |
| | #46 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
yeni nesil twinport opel motorları 1,6 16 sübap tır. motor 147Nm tork ayrıca 103hp güç çıkartır.. tork devride 3800 dür bu devir ise piyasadaki 1,6 motorlar arasında gayet iyi bir konumda olduğunun göstergesidir.
__________________ |
| | |
| | #48 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Opel Club Card alan var mı?
|
| | |
| | #49 | |
| Diesel Power | Re: OPEL Destek hattı.. Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #50 |
| Japan Fan _ German user | Re: OPEL Destek hattı..
bnm problem üst contadan,,babamın ihmali yüzünden araba hararaet yapmıştı ve üst conta değiştirdim yağ kaçırmaması için.. Servisin taktığı mantar conta aşırı devirli kullanımda gene az da olsa yağ kaçrıyor...bunu nasıl gideririm..
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|