"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| | Bumudur qösteri? | |
Sanırım bizimde bu konuda paylaşmamız gereken çok şey var, Opel kullanıcıları olarak sorunlarımızı, bilgilerimizi ve mod bakımından her türlü bilgi alışverişini sağlamak dileğiyle..
|
| | |
| | #2 |
| POKERAY | Re: OPEL Destek hattı..
bende opel zafira 1.6 var 2001 model arabanın vitesleri aldığımız günden beri zor geçiyor bunun nedenleri nelerdir
|
| | |
| | #3 |
| | Bumudur qösteri? | | Re: OPEL Destek hattı..
dizel serisi Astra H larda marş problemi yaşayan var mı ? aracım ilk marşta takılma yapıyor ve çalışmıyor.. 2. bazen 3. marşta zorlayarak çalışıyor.. kızdırmada bir problem var sanırım ya da marş voltajlarında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum..
|
| | |
| | #4 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: OPEL Destek hattı.. Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: OPEL Destek hattı..
Opel destek hattımız hayırlı olsun |
| | |
| | #6 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: OPEL Destek hattı.. Alıntı:
ama zafirada gerçekten bi sorun var... Aynı aracı dayım kulanıyor 1,6 comfort 170,000km de vites seçme düzeneği değişecek dediler.. yanlış anlaşılmasın dişliler şanzıman sağlam sadece selektör sorunlu...
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| BLUCOUPE | Re: OPEL Destek hattı..
illledee opelll opelll opelll illedee opelll : ![]() hayırlı uurlu ossun |
| | |
| | #8 |
bende çooooooooooook sorun yaşadım zamanında coupeden ama şimdii allaha şükürler olsun istediim gibi bi sorunu yok..en cok da yürüyen aksam sorunu yaş**ıştım..napın edin kaldırıma vurmayın arabanızı |
| | |
| | #9 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: OPEL Destek hattı.. Alıntı:
havandasın yine ne gibi sorunlar yaşadıgını zaman zaman yazarsan bizleride bilinçlendirmiş olursun | |
| | |
| | #10 |
heh aklıma gelmişken..gecen hafta arabayı bi hafta kullanmadıktan sonra cıktım şöle bi gezerken yol bilg. da oil level falan die bişi cıktı..ya bakımı yapılalı da fazla olmadı..astralar yağ eksiltiomuş die bişi duymuştum..ne kadar dorudur bu? sorun yaparmı ki?
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|