"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #511 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 24
| Alıntı:
Fiyat 2000 eurodan a$agi olmaz. JCW egzos kiti headersin bitiminden ba$liyor ordan eminim de katalizor u degi$tiriyolar mi ondan haberim yok. O kadar para vermenin gercekten bir manasi yok. Fakat S ler icin satilan cogu egzost 1000 euro civarlarina geliyor. Ses istiyosan orjinalligi hic bozmadan, egzosunu baglanti yerinden sokturup kaliteli bir malzemeyle sanayide i$inde gercekten iyi bir ustaya ba$vurman daha mantikli olacaktir. Hem daha ucuza gelir hemde istedigin sesi yakalarsin.
__________________ | |
| | |
| | #512 |
| Re: MINI Destek Hattı
bu arada 120mb a deydi download ama adam cok hata yapti sonlarda sinir oldum : ) m3 e yakla$ti yakla$ti cime cikti sonra
__________________ |
| | |
| | #513 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 02-09-2005 Yaş: 25
o kadar olursa gerek yok ama biri ingiltere'de £ 715'a yaptırdım falan demiş ama bizde biraz daha tuzlu olabilir demek ki... MC'ın dinledim sesini JCW sound kit'le süper ama fiyat dediğin gibiyse o süperlik bizim arabaya nasip olmaz gibi... videoda %40'a geldi,çeksin bakalımda görelim bi s'i |
| | |
| | #514 |
bide mini-madness'ta cooper için 135hp'lik bir performans paketi var onu düşünsem daha mı doğru olur JCW cooper sound kit'e göre,onda da borla eksoz falan var,seste iyidir,hemde arabanın gücüde artar,öyle bi şey olsa,takılma işi falan nerde olur,beyin yeniden programlanacak bide. hergün yeni fikir geliyo aklımıza,neye nasıl karar vercez bilemiyorum valla... |
| | |
| | #515 |
arkadaşlar açık hava filtresi ile kutu içi filtre arasındaki farkları söyler misiniz? kullanım yerleri mi farklı,hangisi hangi amaca yönelik? |
| | |
| | #516 |
| Yönetim | Re: MINI Destek Hattı
Artıları ve eksileri vardır açık hava filtresinin... Şeklinden ötürü içeri "biraz" daha fazla hava alır. Bununla beraber sana güzel bir ses verir. Ayrıca üst devirlerde daha hızlandıkça verimi artar. Fakat sıcak havalarda bir kutu içinde olmadığından sıcak havayı direk emer. Bu performansını olumsuz etkiler. Sık temizlemek icap eder tıkanmalara karşı. Benim bildiğim bir amaca yöneliklik söz konusu değil. Yani rampa çıkarken budur pistte şudur gibi...
__________________ |
| | |
| | #517 |
saolasın açık hava filtresi biraz dertli gibi, iş açabilir demek ki yazın, en iyisi şu durumda kutu içi düşünmek öyleyse... |
| | |
| | #518 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24
Zaten kışın açık filtre iyi olmaz. Mr.Mini söylemiş zaten.. Benim de açık şu an çevresine bişiler yaptırıp kapattırıcam. Bu arada filtre yerine kesinlikle filtre kiti al comandante.. Olmaz minilere öyle apaçi işi
__________________ Team Kaşar |
| | |
| | #519 | |
| Re: MINI Destek Hattı Alıntı:
kI$In degil yazin iyi olmuyo : ) kI$In hava daha soguk oldugu icin sicak hava emme $ansi azaliyo
__________________ | |
| | |
| | #520 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24
Ohoo bu saatte bu kadar onurcan.. Beyin uzatmaları oynuyo
__________________ Team Kaşar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|