"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| MCS rules Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32 | Re: Mini Destek Hatti Alıntı:
saol mail attım cevap bekliyorum | |
| |
| | #12 | |
| Yönetim | Re: Mini Destek Hatti Alıntı:
Mini ile ilgili Amerikan çözümlerde yol göstermiş kendisi eğer Alman çözümleri merak edenler varsa lütfen mesaj atsın. Otomobilin hazır olduktan sonra görmeyi gerçekten çok isterim Capoeira, birkez daha teşekkürler | |
| |
| | #13 |
| Yönetim | Re: Mini Destek Hatti Arkadaşlar bu arada: Aralık ayında alıdığım MCS'i Avcılar'dan Suadiye'ye getirip üzerindeki lastik jant setini değiştirdim. 17" MCS jant ve Lastik seti sıfır duruyor. Orjinalinin fiyatını öğrendim: bu set 2500euro artı KDV'ymiş... Ben 2000euro'ya bırakma niyetindeyim eşe dosta sağa sola ilgilenen olursa diye söyliyivereyim. Teşekkürler KEEP LOVIN'... |
| |
| | #14 | |
| MCS rules Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32 | Re: Mini Destek Hatti bence dursunlar ihtiyacın yoksa. kışın bunları kullan,yazın yeni aldıklarını ben de 17" jantları 300 km kullandıktan sonra satmak istedim 1000 eur! ilan verdim 600 eur ya kadar indimde satabildim ben tanıdıklara bir söylim mutlaka "sahibinden.com" ilan ver Alıntı:
| |
| |
| | #15 | |
| Respect Mini Domination | Re: Mini Destek Hatti Alıntı:
| |
| |
| | #16 |
| Respect Mini Domination | Re: Mini Destek Hatti Bugun hersey takıldı en sonunda resimleri daha sonra koyucam. Motor: Egzantirik filtre ise yaradi fakat alt devirler iyi oldu ust devirlerde randıman alamıyorum beyin programlıktan sonra belki ama belki istedigim gibi gider. Suspansyon: Eibachlar guzel tam kıvamında indirdi 17 TSWlarda cok guzel durdu, ALTA sway bar en sert ayarında ve cok cok sert gercekten araba yolda duruyor zaten yavas her hızda her viraja girecek gibi. Bence: Yani... Cok yavas hala motoru modifiye etmek cok masraflı ve paramin karsiligini begir olarak tamamen alamıyorum. Simdilik bukadar yeniliklerden haberdar ederim. |
| |
| | #17 |
| Black Mini Wins | Re: Mini Destek Hatti bende bende cok sevdım sımdı bu konuyu !!!Mr. Mini sende aramıza hoşgelmissin
__________________ let's mini... |
| |
| | #18 | |
| MCS rules Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32 | Re: Mini Destek Hatti güle güle kullan hepsini ugur Alıntı:
| |
| |
| | #19 |
| Respect Mini Domination | Re: Mini Destek Hatti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: Mini Destek Hatti Arkadaki 645 in rengi çok güzel.
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|