Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım.. > Marka Destek - Yardım Hatları

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 10-06-2005, 08:58   #11
MCS rules

luckblackbird - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: Mini Destek Hatti

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi capoeira
Ben Amerikadayim suan .........

saol mail attım cevap bekliyorum

luckblackbird adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak luckblackbird Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2005, 13:29   #12
Yönetim

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Ben buralardayim ya yardimci olurum herkeze
Arkadaşlar konuyu açtım ve ne yazıkki bya bi süre buralarda olamadım özellikle Capoeira'ya teşekkür etmek isterim yokluğumu aratmamış...
Mini ile ilgili Amerikan çözümlerde yol göstermiş kendisi eğer Alman çözümleri merak edenler varsa lütfen mesaj atsın.

Otomobilin hazır olduktan sonra görmeyi gerçekten çok isterim Capoeira, birkez daha teşekkürler

Mr.MINI adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak Mr.MINI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2005, 16:38   #13
Yönetim

Arkadaşlar bu arada: Aralık ayında alıdığım MCS'i Avcılar'dan Suadiye'ye getirip üzerindeki lastik jant setini değiştirdim. 17" MCS jant ve Lastik seti sıfır duruyor. Orjinalinin fiyatını öğrendim: bu set 2500euro artı KDV'ymiş... Ben 2000euro'ya bırakma niyetindeyim eşe dosta sağa sola ilgilenen olursa diye söyliyivereyim.

Teşekkürler
KEEP LOVIN'...

Mr.MINI adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak Mr.MINI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2005, 17:17   #14
MCS rules

bence dursunlar ihtiyacın yoksa. kışın bunları kullan,yazın yeni aldıklarını
ben de 17" jantları 300 km kullandıktan sonra satmak istedim 1000 eur! ilan verdim 600 eur ya kadar indimde satabildim
ben tanıdıklara bir söylim
mutlaka "sahibinden.com" ilan ver

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Mr.MINI
Arkadaşlar bu arada: Aralık ayında alıdığım MCS'i Avcılar'dan Suadiye'ye getirip üzerindeki lastik jant setini değiştirdim. 17" MCS jant ve Lastik seti sıfır duruyor. Orjinalinin fiyatını öğrendim: bu set 2500euro artı KDV'ymiş... Ben 2000euro'ya bırakma niyetindeyim eşe dosta sağa sola ilgilenen olursa diye söyliyivereyim.

Teşekkürler
KEEP LOVIN'...

luckblackbird adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak luckblackbird Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2005, 17:23   #15
Respect Mini Domination

capoeira - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Mr.MINI

Teşekkürler
KEEP LOVIN'...
Bende sifir vardri GRI 17 inch lastiksiz. 200 dolar + 16inch cooper s jantina verdim en sonunda kimse almadi. Iyi sanslar. Araba insallah pazartesi girip ayni gun cikicak biyerde bulusma tarzi bisey yapariz gorur herkez fakat ben MCS degil MCim ve CVT

capoeira adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak capoeira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2005, 01:06   #16
Respect Mini Domination

Bugun hersey takıldı en sonunda resimleri daha sonra koyucam.

Motor: Egzantirik filtre ise yaradi fakat alt devirler iyi oldu ust devirlerde randıman alamıyorum beyin programlıktan sonra belki ama belki istedigim gibi gider.

Suspansyon: Eibachlar guzel tam kıvamında indirdi 17 TSWlarda cok guzel durdu, ALTA sway bar en sert ayarında ve cok cok sert gercekten araba yolda duruyor zaten yavas her hızda her viraja girecek gibi.

Bence: Yani... Cok yavas hala motoru modifiye etmek cok masraflı ve paramin karsiligini begir olarak tamamen alamıyorum. Simdilik bukadar yeniliklerden haberdar ederim.

capoeira adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak capoeira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2005, 01:36   #17
ice
Black Mini Wins

ice - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

bende bende cok sevdım sımdı bu konuyu !!!
Mr. Mini sende aramıza hoşgelmissin

Eski 14-06-2005, 08:38   #18
MCS rules

güle güle kullan hepsini

ugur

Alıntı:
Bugun hersey takıldı en sonunda resimleri daha sonra koyucam.

Motor: Egzantirik filtre ise yaradi fakat alt devirler iyi oldu ust devirlerde randıman alamıyorum beyin programlıktan sonra belki ama belki istedigim gibi gider.

Suspansyon: Eibachlar guzel tam kıvamında indirdi 17 TSWlarda cok guzel durdu, ALTA sway bar en sert ayarında ve cok cok sert gercekten araba yolda duruyor zaten yavas her hızda her viraja girecek gibi.

Bence: Yani... Cok yavas hala motoru modifiye etmek cok masraflı ve paramin karsiligini begir olarak tamamen alamıyorum. Simdilik bukadar yeniliklerden haberdar ederim.

Eski 14-06-2005, 14:13   #19
Respect Mini Domination

Eski 14-06-2005, 14:24   #20
Senior Member

Naman - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -

Arkadaki 645 in rengi çok güzel.

Naman adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak Naman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları