"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| civil engineer | Re: FORD Destek Hattı
Ford Boutique ürünleri ile ilgili bilgisi olan var mı?C-Max için ne tip aksesuarlar var?
|
| | |
| | #32 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
| Re: FORD Destek Hattı
Arkadaşlar mondeo muzun h.yastığı ışığı yanıp sönmeye başladı sorun ne olabilir serviste bilgisayara bağlanınca sorun anlaşılır mı?tahminimce bir temassızlık var sorunun nerde olduğu nasıl anlaşılır?
__________________ |
| | |
| | #33 |
| civil engineer | Re: FORD Destek Hattı
Bilgisayar çözer işi merak etme!
|
| | |
| | #34 |
| Aktif Üye | Re: FORD Destek Hattı
yeni focus un 1.6 dizel ve cvt otomatik şanzımanlı versiyonu hakkında bilgisi olan var mı? ses yalıtımı nasıl? otomatik şanzıman sorun çıkartırmı? yabancı forumlardan takip eden var mı?
__________________ Fresh Graduate! |
| | |
| | #35 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
dizel cok iyi bi kere focus ta ve cvt sanzıman da bu motora cok iyi olur sanzıman normal cvt gibi degil de 7 ileri olarak calısıyo bizde yeni focus un dizeli var cok iyi bi araba ama 5 vites yerine ingilteredeki gibi 6 vitesli olsa cok iyi olurdu |
| | |
| | #36 | |
| Aktif Üye | Re: FORD Destek Hattı Alıntı:
__________________ Fresh Graduate! | |
| | |
| | #37 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ben şanzıman hakkında kötü bir şey duymadım hiç..hep pozitif şeyler söyleniyor.. 1.6 tdci'da gerçekten çok güzel..daha güzeli mondeo'daki 2.0 olanı |
| | |
| | #38 |
bi de 2.2 155 hp olan bi motor var mondeo da ![]() XSİ bi sorun cıkamaz diye dusunuyorum ama karekteri biraz farklı olabilir ornegin honda jazz lara bir bak onlarda da oyler bir sistem var ![]() yinede normal cvt lere gore daha alısılmıs bir surusu var |
| | |
| | #39 | |
| Aktif Üye | Re: FORD Destek Hattı Alıntı:
bir test sürüşü ayarlamak lazım yavaştan.. ama cvt şanzımanlı ile test sürüşü imkanı varmı acaba?
__________________ Fresh Graduate! Mesajı son düzenleyen XSi : 08-11-2005 - 16:15 | |
| | |
| | #40 |
buyuk ihtmal vardır cunku suruse etkisi olan donanımları tanıtmak için bi araba koyarlar biz fiesta yı alırken asm sanzımanlısını da koymuslardı
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|