"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: FORD Destek Hattı Alıntı:
Sen birde şahsuvaroğluna sor..o kadar fark olmaması lazım.. | |
| | |
| | #22 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27 | Re: FORD Destek Hattı
Benim aracımın ilk sahibi, ilk bakımı 9.000km de yaptırmış, bu durumda benim 30bin bakımını 24.000km de yaptırmam gerekiyor değilmi ? |
| | |
| | #24 | |
Bu arada eski sahip neden 9.000'de yaptırmış,bir bilgin varmı? | |
| | |
| | #25 | |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27 | Re: FORD Destek Hattı Alıntı:
| |
| | |
| | #26 | |
hangi serviste falan yapıldığını biliyorsan öğrenilebilir.. | |
| | |
| | #27 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27 | Re: FORD Destek Hattı
Bakım belgesi ve yapılanların listesi elimde var.. Bir sorsam yanıtlayabilirlermi acaba ? Kayıtları serviste tutuluyormu acaba |
| | |
| | #28 |
| Senior Member | Re: FORD Destek Hattı
bende 00 fiesta war...araçtan çok memnunum....bi iki sorunu war... geri vitese atıorum çoğu zaman geri vitese alıo gibi oluo almıo...yokuşlarda sorun oluo bide bagajı açmam için arabadan inmem gerekio...yani içerde bi düğme bulamadım açan....bi eski kasasında war ama bunda bulamadım... |
| | |
| | #29 | |
| civil engineer | Re: FORD Destek Hattı Alıntı:
Ayrıca ford servisleri çok kazık arkadaşlar!özel servis fiyatları nasıl? Benim başka bir sorum var arabanın ön silecekleri ile ilgili.Bu yeni çıkan bosch aerotwin marka silecekler güya standart sileceklerden daha sessizmiş.yağmurda sileceklerin gürültüsünden kafayı yiyorum.Aynı sileceklerden kullanan var mı?Ne tür bi çözüm önerir siniz? | |
| | |
| | #30 |
| Senior Member | Re: FORD Destek Hattı
ben sileceklerin sesinden bi sorunum yokta daha iyi silmesini istiyorum bazı yerlerde iz bırakıo bende baktım o sileceklerden de vazgeçtim....
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|