"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27 |
Ford marka tüm araçlar hakkında bilgi paylaşımını, sorun ve çözümlerini bu başlık altında yürütebiliriz. Tüm Ford sahiplerini sevgiyle selamlıyorum. |
| | |
| | #2 |
| Tribute to Dragger Kayıt Tarihi: 19-07-2005 Yaş: 21 | Re: FORD Destek Hattı
Hayırlı uğurlu olsun
__________________ Emr abi büyüksün yaa... |
| | |
| | #3 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27 | Re: FORD Destek Hattı
Focus'un Yol Bilgisayarında problem yaşayan varmı arkadaşlar ? Kalan benzinle gidilecek mesafenin yakıt almamanıza rağmen artması gibi |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 13-05-2005 Yaş: 21 | Re: FORD Destek Hattı
4 ay öncee fiesta aldim 2005 model km de 230bin benzin yakıyor bu sizce fazla deil mi??* birde arka frenler frene basıldıgında ses geliyor??? bunlar normal mi .. |
| | |
| | #5 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27 | Re: FORD Destek Hattı
230 bin yüksek bir değer Arka frenlerde disk varmı ? Mesajı son düzenleyen TYR : 20-10-2005 - 15:21. |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 13-05-2005 Yaş: 21 | Re: FORD Destek Hattı
yok arka frenler kampana böyle bazi zamanlar girc gicr diye sesler geliyor servis normal diyor benzinede normal diyor karşi komşumda 1.6 focus var oda 250 yakıyor sizce ne yapmaliyim arabanin jantlari orj 14 inç |
| | |
| | #7 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24 | Re: FORD Destek Hattı
Hayırlı olsun Ford'çulara ![]() Mini Destek Çetesi Rulaz ahah |
| | |
| | #8 |
| membır:) | Re: FORD Destek Hattı
E hayırlı uğurlu olsun.. bende bakınıyodum ford destek hattı warmı die.. çok iyi olmuş. umarım herkes bildiklerini paylaşır we sorunu olan arkadaşlara yardım edilir.
__________________ "İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmek." |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-12-2004 Yaş: 25 | Re: FORD Destek Hattı
Selam. Ford focus hb hakkında bana biraz bilgi verebilirmisiniz? 1,6 olanlar ne kadar yakıyor? Bir tane buldum ankarada makyajlı kasa(ön-arka tampon ve farlar değişik) 2002 model 1,6 ghia hb bordo-met. 60000km de digital klima,4 airbag,cd player,elektrikli camlar,yan aynalar ve sürücü koltuğu. Araçta boyanan-değişen yok. Adam 20.250ytl ye verecek. Sizce fiyatı nasıl? Bana fiyatı uygun gibi geliyor. Ne dersiniz alınır mı? |
| | |
| | #10 | |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27 | Alıntı:
Aracın yol tutuşu çok iyi. Araç 1035 kg, fakat buna rağmen direksiyonun ağırlığının çok iyi ayarlanmış olmasından ötürü daha ağır bir araç kullandığın izlenimini alıyorsun. Buda aracın daha konforlu olmasını sağlıyor. Fazla ağırlık yoksa, 2500 ve 5000 devirleri arasında çok iyi performans sergiliyor. 25 milyonluk benzinle ortalama 100 km yol gidebiliyorum. Fiyatı makul bence.. | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|