"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-06-2004 |
bence bu sorun için genel yaklaşmak gerek.standart bakım yapıldıktan sonra benzinde ve lpg'de dinamometre ölçümü ile güç ölçümü yapılıp fabrika verilerine göre durum nedir ortaya konulabilir.ama lpg'ciler kabul etmesede lpg de son sürat benim araçta 20 km aşağı gelmiş durumda.zannederim hızlanma gibi tork değerleride değişecektir.bu durum eminim sizin araçtada vardır.makul sınırlar içinde ise sorun yok.. Yani kısacası sizin durumunuz araştırma ve para gerektiriyor... |
| | |
| | #82 |
| 911 FaTaLL 7/24 |
99model bmw var anahtar tanıtma sitilini bilen varmı uzaktan kumanda olayını , yani opellerde kontaga takıp dügme basılı kontagı açıyoruzya onun gibi denedik olmadı.kumandadaki kırmızı ışık yanıyor ama arabadan tık yok
__________________ NeReYe KaDaR? Mesajı son düzenleyen FaTaLL : 18-04-2008 - 15:35. |
| | |
| | #83 |
| M10B16 |
Merhaba arkadaşlar, 80 model yeni bi e21 aldım.Aracı yavaş yavaş topluyorum.Birşey sormak istedim sizlere. e30ların mercekli olan h1 farları e21'e uyarmı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Syg. |
| | |
| | #84 |
| M10B16 | |
| | |
| | #85 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-09-2004 Yaş: 33 | e30 el gazı ile ilgili bilgi
arkadaşlar e30 için orjinal el gazı ile ilgili bilgiye ihtiyacım var takılabilinirmi e30 larda varmı bilmiyorum |
| | |
| | #86 | |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 | Alıntı:
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! | |
| | |
| | #87 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-09-2008 Şehir: antalya Otomobil: 318 is | rolanti arızası
1992 model 318 is aracımla ilgili aracımda devam eden rolanti problemi var .bazen gayet iyi devir hiç bozmadan 800 e geliyor bazen kendı kendıne duruyor yada rolanti 100 devire kadar inip cıkıyor!!sizce sebebi ne olabılır ? bu arada aracımda rolanti walfi deyisti .hava akıs metre ve gaz kelebek sensorude deyişti ve herhangi bir yerden hava kacağı yok .yardımcı olursanız sevinirim.İyi Bayramlar . |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|