"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: BMW Destek - Yardım Hattı
kardeş 2005 te farla sinyaller farklı mı ? yani aynı camın içerisinde mi ?
__________________ |
| | |
| | #52 |
birde bu angellarda far motoru yok ani araç içerisinden fara yükseltme alçaltma ayarı yapamıyorsun. elektirkçin bi defa takarken ayarlıo işte yönünü yüksekliğini filan ööle kalıo sonrada.
__________________ |
| | |
| | #53 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-03-2007
obaaaa ozaman kalsın abi de bende zaten yukseltıp alcatma yok kendı yapıo abi o ayarı yukseklık alçatma olayı xenon olmayan araçlarda var ozaman bu ozellıkte gıtmıs oluyo yani bi ton iş
|
| | |
| | #54 |
evet bnmde aklıma geldi işte sonradan. illa angel dersen hani bu piyasadan halka al tak dicem ama şimdi adamında içi el wermez yepyeni farı açmaya filan boşwer en iyisi aman angel oluoda bişey mi oluo sanki
__________________ |
| | |
| | #55 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-03-2007
| Re: BMW Destek - Yardım Hattı evet o halkalardan buldum abı de far açılması vs vs diince ondanda caydım neyse bızde arka angel bakarız |
| | |
| | #56 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Yaş: 22
bu aralar e36 cabrio bakınıyorum sağda solda.kış aylarına doğru alıcam.alırken nelere dikkat edeyim biraz aydınlatırsanız sevinirim |
| | |
| | #57 |
| PabLo EscObaR | Re: BMW Destek - Yardım Hattı
motorun sağlamlığına ön takımın sağlamlığıda önemli genelde büyük jantla kullanıldığı için cabuk dağılabiliyor |
| | |
| | #58 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Yaş: 22
peki bunların dışında cabrio araç olacak ve yaklaşık 8-9-10 senelik bi araç olacağı için tentesinde nelere dikkat edeyim.yırtılmalar aşınmalar çok önemli bi sorun teşkil ediyomu içeri su alma dışında yada tamir edilebiliyomu?0 tente ne kadar a mal olur ortalama ?şimdiden teşekkürler.
|
| | |
| | #59 | |
| Re: BMW Destek - Yardım Hattı Alıntı:
tentenin tamirini dışarıdan kimseye dokundurma servislerde ayar yapılabiliyor ama 0 tente çok pahalı sadece arka cam o mika dandik malzeme bile 200-300 ytl arasında sanırım 0 tente de 3.000 ytl civarında olması gerek. tentenin dış kısmında yeryer beyazlıklar görüyorsan onlar tentenin düzgün çalışmayıp katlanırken filan sağa sola dokunması sonucunda çizgiler oluşlur onun göstergesidir. solmuş ve yırtık olmamasına özen göster
__________________ | |
| | |
| | #60 |
| Chip Maker | Re: BMW Destek - Yardım Hattı
Paylaşım için teşekkürler..
__________________ [Kural Dışı İmza] |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|