Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım.. > Marka Destek - Yardım Hatları

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 09-03-2007, 00:51   #51
Facelift Operator

berlingo - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: BMW Destek - Yardım Hattı

kardeş 2005 te farla sinyaller farklı mı ? yani aynı camın içerisinde mi ?

Eski 09-03-2007, 00:54   #52
Facelift Operator

birde bu angellarda far motoru yok ani araç içerisinden fara yükseltme alçaltma ayarı yapamıyorsun. elektirkçin bi defa takarken ayarlıo işte yönünü yüksekliğini filan ööle kalıo sonrada.

Eski 09-03-2007, 00:56   #53
Senior Member

superman34 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

obaaaa ozaman kalsın abi de bende zaten yukseltıp alcatma yok kendı yapıo abi o ayarı yukseklık alçatma olayı xenon olmayan araçlarda var ozaman bu ozellıkte gıtmıs oluyo yani bi ton iş

superman34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-03-2007, 00:58   #54
Facelift Operator

evet bnmde aklıma geldi işte sonradan. illa angel dersen hani bu piyasadan halka al tak dicem ama şimdi adamında içi el wermez yepyeni farı açmaya filan boşwer en iyisi aman angel oluoda bişey mi oluo sanki

Eski 09-03-2007, 01:00   #55
Senior Member

superman34 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

evet o halkalardan buldum abı de far açılması vs vs diince ondanda caydım neyse bızde arka angel bakarız

superman34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-03-2007, 22:54   #56
Senior Member

geRZek - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

bu aralar e36 cabrio bakınıyorum sağda solda.kış aylarına doğru alıcam.alırken nelere dikkat edeyim biraz aydınlatırsanız sevinirim

geRZek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-03-2007, 00:03   #57
PabLo EscObaR

playboy_1400 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

motorun sağlamlığına
ön takımın sağlamlığıda önemli genelde büyük jantla kullanıldığı için cabuk dağılabiliyor

Eski 21-03-2007, 00:15   #58
Senior Member

geRZek - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

peki bunların dışında cabrio araç olacak ve yaklaşık 8-9-10 senelik bi araç olacağı için tentesinde nelere dikkat edeyim.yırtılmalar aşınmalar çok önemli bi sorun teşkil ediyomu içeri su alma dışında yada tamir edilebiliyomu?0 tente ne kadar a mal olur ortalama ?şimdiden teşekkürler.

geRZek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-03-2007, 10:39   #59
Facelift Operator

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi geRZek Mesajı Göster
peki bunların dışında cabrio araç olacak ve yaklaşık 8-9-10 senelik bi araç olacağı için tentesinde nelere dikkat edeyim.yırtılmalar aşınmalar çok önemli bi sorun teşkil ediyomu içeri su alma dışında yada tamir edilebiliyomu?0 tente ne kadar a mal olur ortalama ?şimdiden teşekkürler.
şimdi e 36 cabrio alacaksan kardeşim önce mutlaka tenteden önce aracında hard top olsun. sonra tentende hiç bi yırtık sökük dikik olmasın arka cam (mika) su lekesi kalmış olmasın çok kötü görünüyor ve arka görüşünü engelliyor. sonra hard topun ön camın üstüyle birleştiği yerdeki fittlerin tam eksiksiz kopmamış hasar görmemiş olması gerekiyor ki yıkandığı zaman su almasın içeriye. sonra tentenin içinde alt ile üst brandanın tam ortasında bi naylon war o naylon eskilerde parça parça kopup aracın içine düşüyor filan. sağlam tente hiç bi şekilde içine su almıyor. ben geçenlerde kar yağdı o zaman bile denedim araç tenteliydi üzerine kar yağdı yinede su almadı sonra. tentenin içindeki tellerin ve gergi iplerinin sağlam olup olmadığına bak. tenteninin açılıp tamir görüp görmediğin arka koltuğun oturulan kısmını kaldırıp sol köşede tente motorunu boşa çıkaran bir kol war o kolun şekline bakarak ne yani orada bi kol war o kolu çekince manuel olarak tenteyi filan kapatabiliyorsun arıza werdiğinde eğer o kol yamuk yumuk duruyorsa bilki o tente defalarca sıkışmış zarar görmüştür oradan bakabilirsin.

tentenin tamirini dışarıdan kimseye dokundurma servislerde ayar yapılabiliyor ama 0 tente çok pahalı sadece arka cam o mika dandik malzeme bile 200-300 ytl arasında sanırım 0 tente de 3.000 ytl civarında olması gerek.

tentenin dış kısmında yeryer beyazlıklar görüyorsan onlar tentenin düzgün çalışmayıp katlanırken filan sağa sola dokunması sonucunda çizgiler oluşlur onun göstergesidir. solmuş ve yırtık olmamasına özen göster

Eski 22-03-2007, 13:52   #60
Chip Maker

MehmetGazihan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Paylaşım için teşekkürler..

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları