"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| Senior Member | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Alıntı:
| |
| | |
| | #42 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: BMW Destek - Yardım Hattı Eriş seninkide roman gibi olmuş ![]() hava pusluydu,yağmur hafif çişeliyordu biz kadranı sökerken falan.. neyse konuya dönelim Ozan böyle kıpkırmızı olursa bencede güzel olur
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #43 | |
Asım çok yıl geçmişti aradan, önce orta konsolu komple sökmüşlerdi dedim ama sökmemişlerdi, sonradan hatırladım onun için yani. | |
| | |
| | #44 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: BMW Destek - Yardım Hattı
Yok kadran takımı dışındkaileri ellemicem. Klimaydı camlar falan onlar aynen BMW turuncusu kalıcak. Sadece hız ce devir göstegelerini kırmızı yapsam mı diyorum.. Bir radikallik daha var. Böyle güzel bir yeşil ton bassam mı, Ferrari kibin ![]() Çok mu ruhunu bozar arabanın? |
| | |
| | #45 |
Biraz biraz öğrendim ben de netten.. Vidalar sölüküyor sonra cam sökülüyor falan ampuller arkadna alınıyor.. Ama bunu yapan eleman taktım ve hiç bir ışık çalışmıyor diyor.. Bir tanesi önceden yapmış dha parlak olsun diye 5W lık ampul takmış onda sorun yok. ya bu arada, ampuller normal sinyal ampulu gibi dedi bu. Turanjı bizim orda bir overlay var o veriyor galiba. renk değiştiremiyorum gibi .. mi? ![]() servise sordum netten bir tane bulup 50TL dedi.. vermem o parayı valla bozmadığım sürece.. |
| | |
| | #46 | |
Ampullerin sinyal ampulleriyle bir alakası yok. Daha küçük bunlar, oyuncak araba ampulleri gibi ya da eski tip spoyler ampulleri gibi birşey. Serviste bizim arabanın gösterge ampulüyle arka spoylerin ampulleri aynıydı. | |
| | |
| | #47 |
Pardon sinyal dedim. Yan ampuller, yan sinyaller yani. Çıtaların ordaki. En yandaki. USA araçlarında zorunlu sabit yananlardan |
| | |
| | #48 |
| Senior Member | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Evet bak o olabilir.Dediğim gibi, genelde eski model araçlarda vardı,şimdi yerini ledler aldı, arka spoyler ışıklarıyla birebir aynıydı.
|
| | |
| | #49 |
Bizim arabada 94 ruhlu araba yani ![]() Netteki eleman side lamps demiş.. Amarigonyalı tabii.. Bakalım.. Haftanın sonraki hafta |
| | |
| | #50 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-03-2007
evet geldım abı 2004 e kadar desteklı dıo uyum saglamazmı bu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|