"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Şehir: Trabzon Yaş: 24 Otomobil: APR STİ/FX35 | Re: 2.el Cİ'ler ne olur? Alıntı:
| |
| | |
| | #22 |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı
e46 325i smg şehir içi 12,5-13,4 lt 100 km de şehir dışı 7 lt
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2005 Yaş: 49 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı
e36 m3, 3.0 lt ş.dışı: 8-9 lt/100 km (240-270 krş) ş.içi : 13-14 lt/100 km (380-400 krş) karışık : yol bilgisayarının kaydettiği son bir yılın karışık ortalaması 10 lt/100 km (300 krş) |
| | |
| | #24 |
| theory drıver | Re: BMW Destek - Yardım Hattı
e39 5.28 1998model ş.içi=12.8lt ş.dışı=9.5lt yol bılgısayarı verılerı. |
| | |
| | #25 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı
Bu akş** iç göstergelerde güzel bir durum oluştu ![]() ![]() Akş** ilk çalıştırdığımda böyleydi, ampulu falan gitmiş sanırım diyeceğim ama. Hız göstergesinin yarsısında var ışık yarısında yok??? REsim feci saçma olabilir şu an kullandığım PCnin monitörü berbat karanlık. Ama şöyle diyeyim, resimde görünmeyen yerlerde ışık çok ama çok zayıf. Bu nasıl yapılır ampulu nerdedir bilen var mı? |
| | |
| | #26 |
| Rider Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Otomobil: Şimdilik 2 teker.Bakarsın 4 teker,4 çeker!4 çeker olmazsa tek iter. Bakarsın 4 çekeri de geçer. | Re: BMW Destek - Yardım Hattı
ampülü patlamıştır ya da temassızlık olmuştur,sökülmesi gerekiyor galiba mecburen gösterge panelinin zemininde 3 tane ampül var galiba ortada ki gümlemiş benim arabanın klima kontrol yerinde ki ışıklardan biri gidip geliyordu,bir yumruk kendine geliyordu bazen (sevmiyordum bu işi ama açtırmaya üşenmiştim)(satmadan önce okkalı vurmuştum satışta sıkıntı yapmadı,gerçi alan vatandaşa söyledim)senin kinde yumruk atacak alanda yok direk cam çerçeve iner
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #27 |
| Senior Member | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #28 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı
Abi 3 tane ampul olsa ve ortadaki gümlese böyle mi olur sence? 0-1-2 yok devir saatinde, ama onun çubuğu OK.. HIz göstergesinin çubuğu.. ORtada var uca doru yok en sonda yine var.. Kesin abuk bir alman işi var bunun arkasında off |
| | |
| | #29 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Alıntı:
mühendislik harikası yatıyor bunun altında.. senin araç 190 dan sonra zaten gitmez.... kalkarken de anlaşılan devirli kalkıyon... daha ne istiyosun anlamadım ki. | |
| | |
| | #30 | ||
| Senior Member | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Alıntı:
Alıntı:
Çok iyi ya.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | ||
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|