"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28 | tüm bmw ci arkadaşlar ve bmw hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bu topic altında araçlarında meydana gelen arızaları belirtilerini ve nasıl giderdiklerini yazarlarsa bir çok konuda fikir paylaşarak aracımız hakkında daha fazla bilgiye sahip oluruz. BMW ile igligi tüm konuları buarada işleyerek gerçekten kalıcı ve güzel bir arşiv oluşturma dileğiyle
__________________ |
| |
| | #2 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Alıntı:
| |
| |
| | #3 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı teşekkür ederim abi o konuyu mecburen hiç kimseden destek ve yardım alamadığım için mecburen servise giderek çözdüm 50 ytl benzin+ 20 ytl servis bedeli ile) daha öncede bmw hakkında böyle bi topic oluşturdum ama daha önceden açılmış olan bmw destek hattına taşınırken bi sorun olmuş we silinmiş yeniden temiz bi sayfa açtık umarım hayırlı olur
__________________ |
| |
| | #4 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Alıntı:
| |
| |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Bunun başlığı daha iyi olmuş.. Bu sefer daha fazla paylaşım olur umarım..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| |
| | #6 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Konuya uygun olarak arkadaşlar benim başıma gelen bi problemi ve çözümünü anlatmak istedim inşallah kimsenin başına böyle bi problem gelmez ama en azından böyle bi sorunla karşılaşınca ne yapacağımız bilelim açısından yazıyorum. E-30 , E- 36 ve E - 46 CABRİOLARDA GÖRÜLEN TENTE (SOFT TOP ) SIKIŞMASI Geçenlerde benzinlikte aracımı yıkadıktan sonra tentesini açmak istemiştim ama tente açılma sırasın ortada bi yerde kaldı ve ön panelde vitesin üstünde yer alan tente açma kapama tuşunun üzerindeki kırmızı ikaz ışığı yanıp sönmeye başladı (bu ışık sadece arıza anaında ve tentenin tam olarak açılıp kapanmadığı durumlarda yanıyor) ilk başta ben tentenin ıslak olduğu için ağırlık farkından dolayı açılıp kapanmadığını zannetim ve bi yarım saat kadar güneşte kurumasını bekledim daha sonra tekrar açmak istediğimde yine aynı hatayı verdi sonra elimle açmaya çalıştım ama mekanizma kesinnlikle elden dışarıdan bi müdahaleyi taşıyacak bişey değil neyse sonra telefonla yardım aldım ve uygulanacak adımları söylüyorum. arka koltuk alt kısmını tırnakların kaldırıyoruz ve arka koltuğun sol kısmında 2 adet tele bağlı olan bir kol war bu kolu sadece 1 kez çekiyoruz bu kolun görevi tenteyi açıp kapayan tavan motorunu sistemden manuel olarak açıp kapama işlemi için devreden çıkarıyor sonra. bagaj kapağının iç kısmında yer alan alet çantasının içinden Z şeklindeki alyan anahtarı alıyoruz sonra tentenin uç kısmındaki (kapandığında ön camın üstünde tavan lambasının bitişiğinde duran) plastik el tutacağı şeklindeki parçanın tam ortasındaki dikdörtgen kısmı çıkarıyoruz bu kısım çıktıktan sonra Z şeklindeki alyanın uzun bacapını o yuvaya sokuyoruz ve çevirme yönüne doğru tente manuel olarak açılıp kapanabiliyor.
__________________ |
| |
| | #7 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı arkadaşlar benim yakıtla ilgili bi sorunum war bana göre aracımın yakıtı normal ama öyle şeyler duyuyorum ki inanamıyorum neredeyse bmwyle kmde 200 bin yakan warmış lütfen bmw ci arkadaşlar bana araç modeli ile kmde kaç bin yaktığınızı söylermisiniz burdan çıkan sınuca göre wallahi gidip arabayı bakıma sokcam moturunu dahi açtıracam yani lütfen yardım lütfen.
__________________ |
| |
| | #8 |
| Eski Member | Re: BMW Destek - Yardım Hattı E 46 3,25 Coupenin teknik Verilerini biliyormusunuz ?
|
| |
| | #9 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28 | Re: BMW Destek - Yardım Hattı 325i/Ci/ti/xi 2494 cm³ 6 141 kW (192 PS) 7,2 s 240 km/h 2000-2007 M54 B25
__________________ |
| |
| | #10 |
| Eski Member | Re: BMW Destek - Yardım Hattı Teşekkürler ..
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|