"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #601 |
| ask; sari lacivert... | vanquish 7610 merhaba, teknisyen arkadasim turbonun SAGLAM oldugunu herseyin olmasi gerektigi gibi oldugunu sôyledi ve calismalara ilk ônce AIR FLOW ile basladik 1 haftadir arabayi test ediyorum, araba dûzeldi. air flow acaba hava sensôrûmû? 80 euro'ya aldim, ama son sôzû sôylemedi arkadas teste devam
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| |
| | #602 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-07-2005 Yaş: 27 | 97 POLO(6N) inin ön ampul modeli nedir?
|
| |
| | #603 |
| 2.0 Değil 1.6 | Tüm Marka ve Modellerin Far Ampul Listesi Bu Linkte Tüm Model Ve Markaların Ampül Listesi Vardı Diye Hatırlıyorum
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| |
| | #604 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 25 | 6n1 pololarda tek ayna vardır yani aynı ampulde hem kısa hem uzun hüzme olması gerekli. Bu tür ampullerde H4 tür. Eğer 6n2 yada 9n1 gibi model ise onlarda 2 ayrı ayna vardır. Bunlarında ampulleri ayrıdır ve genelde H7 kullanılır
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulaştırma Okulu-Land Ambulans Sofor Adayı |
| |
| | #605 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-07-2005 Yaş: 27 | Arkadaşlar bu fren müşürü(switch)97polo 6n ne kadardır parçası değişecekte.Stop takılı kaldı.Birde bu parça otomatik vitesin kilidini etkiliyor mu?Yoksa sadece lamba ile mi ilişkisi var?
Mesajı son düzenleyen salamura : 02-04-2008 - 02:34. |
| |
| | #606 | |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 25 | Alıntı:
25-30 ytl civarlarında fiyatları oluyor genelde müşirlerin. Vites kilidinide etkiler. Frene bastığını algılayamaz ama sendeki tam tersi durum olmuş devamlı frende gösteriyor gibi sanki. Buda frene basmadan vitese geçirmeye neden oluyor sanırım
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulaştırma Okulu-Land Ambulans Sofor Adayı | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|