"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: AUDI Destek Hattı Alıntı:
ABT bayii olarak Doğuş Otomotiv desem...
__________________ Team VW | |
| | |
| | #22 | |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30 | Re: AUDI Destek Hattı Alıntı:
Bana şenyıldız deme abı onlara bır lastık ebatı sordum bın pişman oldum kı arabada servısteydı 3 kısı aradı mubala yok 3 ude farklı soledı sonra netta radım bıyerde benzın kapagında yazdıgını okudum acıp baktım servısten aldıktan sonra kolonlarıda sordum bir cevap alamadım ne desem olabılır dedıler 13 cm dıyorum olabılır tabı 16 mı oda olabılır tabı tam bılemıyoruz bızde ??? super
__________________ | |
| | |
| | #23 |
| GARFIELD | Re: AUDI Destek Hattı http://www.a3-freunde.de/index_s.html almanca bu site ama yardimi olur bende a4 olanina uyeyim bakayim senin soruna cevap varmi |
| | |
| | #24 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: AUDI-VOLKSWAGEN Destek Hattı
Konuyu AUDI-VOLKSWAGEN olarak değiştirdim, bakalım belki daha fazla müşterimiz olur
__________________ Team VW |
| | |
| | #25 | |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30 | Re: AUDI Destek Hattı Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: AUDI & VOLKSWAGEN Destek Hattı
Sabitledim..
|
| | |
| | #27 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-05-2005 Yaş: 20 | Re: AUDI & VOLKSWAGEN Destek Hattı
a3 ün kolonları 16 cm kesin ve kesin
|
| | |
| | #28 | |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30 | Re: AUDI & VOLKSWAGEN Destek Hattı Alıntı:
süpede neyı sabıtledınz anlamdım ben ???
__________________ | |
| | |
| | #29 | |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30 | Re: AUDI & VOLKSWAGEN Destek Hattı Alıntı:
arkada kapıyok bu arada bende param tekkapıya yettı ppp
__________________ | |
| | |
| | #30 |
| Respect Mini Domination | Re: AUDI & VOLKSWAGEN Destek Hattı
Eski arabam Golf IV GTI 180 idi bende yardimci olabilirim 1.8T Motorlarda. Birde Enis Seati unutmussun Seat, VW, Audi destek hatti olsun bari...
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|