"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Keptın |
ön logo harici çok beğendim. kazasız belasız.
__________________ |
| | |
| | #22 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-03-2008 | Alıntı:
kapı diregindek siyahlık mat folyodur arkadaşım tek parca halinde bir görüntü kattı arabama şuan amplemmim siyaha boyalı ama nasipse hawalar ısınıyo amplemsiz panjur duşunuyorum allah cümlemizin azının tadını bozmasın ! | |
| | |
| | #23 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-03-2008 | bakalım napisse alcam 3d stop ama ilk önce angel eye alıyım en son iş stop |
| | |
| | #24 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-03-2008 | aracım 106 gt ve saxo ile 1 2 başa baş gücü yetiyo ama malum 3den sonra düşüyoruz ister istemez 106 we saxo haricinde aracım güzel yürüyor allah azımızın tadını bozmasın mavi boncuğumla güncel fotolarda en kısa zamanda gelir arkadaşlar ama mayıs bulur burası kastamonu malum yagısta cok cukurlar cogaldı orjinal jantım war şuan üstünde vakumlularla ne ara olduysa büğün fark ettim jantım yamulmuş Mesajı son düzenleyen 37 AT 106 : 16-03-2008 - 21:51. |
| | |
| | #25 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 25 |
sanırım bu ara. 1.4 sportline modeli
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #26 |
| BNG & VTEC |
çok şanslısınız valla ![]() kazasız belasız cok ıyı gıdıor bu pololar
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-03-2008 |
cümlemize kazasız belasız tşk |
| | |
| | #29 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-02-2007 | Anqel ve 3-d stop tak,ön tamponun altındaki çıtayı araç renqine boya başka hiçbişey qerekmez... Maşallah kazasız belasız... |
| | |
| | #30 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-03-2008 |
önerierln icin tşk bende yapmasını biliyorm ama maddiyat olmayınca ertelemek zornda kalıyosun pazar günü allahın izniyle yeni jantlarımı takıcam fotolarıda güncellerim |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|