"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-03-2008 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen 37 AT 106 : 16-03-2008 - 22:06. |
| |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: ) | Kazasız belasız
__________________ Bölük Pörçük Kelimeler Duyuyorum 24 Saatin 15 inde uyuyorum Megolaman Bi Mc Kendime Tapıyorum! |
| |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 | iyi günlerde kullan... Drag yapıyorsunuz galiba Kastomonu'da.. bir kerelik miydi ara arar oluyor mu..:?
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| |
| | #4 |
| Pişman Değilim | maşalla Kazasız belasız
__________________ |
| |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-03-2008 | yok birkerelik değl arada yapıyorz böyle kontrollu faaliyetler stres atıyorz kullanılmayan hawa alanı pisti olunca sıkntı yok ayrıca diğer arkadaşlara tşk kazasız sürüşler |
| |
| | #6 |
| nuriQocca | DOCH 16V motor kaç hp standardı? havaLimanı buLunmaz nimet..iyi günLerde kuLLan..
|
| |
| | #7 |
| Uur | Araban çok güzel güle güle kullan.Bu arada hemşeriyiz ![]() O hava limanı ben kendimi bildim bilelei kullanılmıo böyle faaliyetler için bari yararlı olması güzel |
| |
| | #9 |
| Gelişine Member Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: cj-3 , g.punto | araban genel olarak güzel ...benim beğenmediğim bir kaç yer var....rengini biraz eskitmişsin...yeniden boyatmayı düşünürmüsün....jantın hoşuma gitmedi daha değişik ZINIK siyah jant olabilir...birde motorunun pisliğini beğenmedimm ...bi yıkat orayı falan ...belki dışıda pistir de bana boyası kötü gibi geldi...KAZASIZ BELASIZ |
| |
| | #10 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-03-2008 | Alıntı:
aracım şuan 110hp benim tahminim orjınalı 101 olması lazım öyle ya hawalimanı güzel gecen elerimizde süpürgeler bozulan temini süpürüyordukkk ![]() | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|