"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-09-2008 Şehir: cet Otomobil: mazda
| Performans Metre
Merhaba arkadaslar oto parcacılarında satılan çin malı performans metrelerden aldım acıkcası pek bır performans beklemıyorum sadece aksesuar olsun dıyerek aldım fakat nasıl baglayacagımı tam olarak bılmıyorum en basıt sekılde bunu aracımabaglamak ıstıyorum bır kac gun ıcınde aracın gosterge panelını sokturecegım buradan bır baglantı yapam mumkun mu buna bana detaylarıyla anlatabılecek bır arkadasım varsa cok sevınırım...Arac mazda mıata 1999 ImageShack - Hosting :: 12092008ah0.jpg |
| | |
| | #3 |
| BOORİS |
ya ne bilsin millet yeni olduğğu belli hemen saldırıya geçmeyin bi
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #4 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
hakkaten hemen yuklenmeyın arkadasa ... yenı olduğu bellı
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Farkımız Olmalı ! |
don't panic bilalMW -- bende bir ara heveslenmişdim.elektrikcim kadranı falan sökmeye gerek olmadıgını söyledi.sanırım ' hararet - devir - yağ falan ' göstergesi.her birinin muşurundan yani hararet muşurundan işte benzin muşurundan vs... kablo çekip baglanıyor.bağlama işçiliği 20ytl kadardı adana da .elektrikçi değilsen elleme kilometrenide bozarsın.benim gibi ![]() -- en kısa surede yardım topicine tasınsa ii olur
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() |
| | |
| | #6 |
|
Ozr dılıyorum konu yanlıs yere acıldıgı ıcın.... Kendı musurlarından dırek cektıgıızde calısıyormu yani.Kutunun ıcınden yag ve hararet ıcın musur cıktı nları baglamadan dıger musurlrın baglı oldugu yerde dırek kablo cekmem yeterlı olacak anladıgım kadarıyla |
| | |
| | #7 |
| Farkımız Olmalı ! |
est... ---- evet oluyor ama içinde genede de bir muşur varsa bu şu anlama gelebilir.kadrandakini iptal edip sadece dirsek kadranlarda '' o elindeki göstergeler ' göstertebilir.bence her 2si birden dursun o bakımdan direk muşurlardan cekersen daha iyi olur.bidaha soyluorm elektrikden falan cok cok fazla anlamıosan sen elektrkciye götür.araba yanar elektrik mevzusunda anlamassın noldugunu.Allah korusunda.genede dikkat et
| | |
| | #8 |
|
Teşk elektirikten anlıyorum yanı burdakı ustalara aracını verdıgınde evde hatım ındırmek zorunda kalıyorum ben yurt dısında yasıyorum ve burda ben ustaya rastlamadım enson aracım da motor sorunu vardı 2 ayın ustune daha bugun aracı kurtarabıldım usta benden buraya kadar dedı ve arac suanda mars yemıyor calıstırana kadar aku bıtmezse arac calısıyor bunada cozum arıyorum acıkcası...Ayrıca farlar ıcın bır calsmam oldu bunuda sızlerle paylasmak ısterım farların ıcıne monıtorlerın ıcınde bulunan floransan lambalardan bagladım super bır goruntu ortaya cıktı farın ıcınde ınce bır cızgı seklınde hos gorunuyor en kısa zamanda resımlerı cekıp yollayacagım aracı calıstırabılırsem
|
| | |
| | #9 |
| Farkımız Olmalı ! |
iterek dene ?
| | |
| | #10 |
|
iterek calısıyor dedıımgıbı zorlanıyor herzaman ıterek calıstıramam |
| | |