"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buda benim makina 05 meggy üzerinde sadece müzik sistemi ve cam filmi war modladıkça resimleri burda paylaşmaya dewam edicem herkese kazasız belasız sürüşler ...
|
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Fiesta sport mk5
|
Dün bizzat gördüm pırıl pırıl Kardesim zaman icinde cok daha güzel olucak kazasız belasız sürüsler |
| | |
| | #4 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
kazasız belasız iyi günlerde kullan
__________________ |
| | |
| | #5 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
löööööönn kazasız belasız pertsiz günler
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
masallah ![]() bı ara bende benımkını getıreyım... bulussunlar opusup kaynassınlar :d met ya. benım y avruyuda byle alengırlı ceksene...
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
|
kazasız belasız abicim maşaallah ![]() resimler çok güzel olmuş
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... |
| | |
| | #8 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Maşallah.Renk yakışmış arabaya |
| | |
| | #9 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
Resimleri kim çektiyse helal olsun gerçekten hepsi 10 numara olmuş.Çok profesyonelce çekilmiş. Araç çok temiz görünüyor .Kazasız belasız maşallah.
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #10 |
| Japan Rules.. Kayıt Tarihi: 15-08-2008 Şehir: istanbul Yaş: 26 Otomobil: civic 1.6 JDM
|
güzel araç şuan standart oldugu için fazla bi yorum yapamıcam ama bi 5-6 cm lik yay la şimdikinden 10 kat daha şık durucagına eminim.. buarada renkte iyimişş kazasız belasız..
__________________ eskiden ali at a bakardı ,şimdi karıya kıza... ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|