"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-09-2008 Şehir: cet Otomobil: mazda
| Mazda Yardım
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınızı ıstıyorum Aracım mazda mıata arkadasıma odunc verdıgım sırada aracım arzalandı arkadasımın demesıne gore gıderken arac cekme yapmıs ve arkadasım aracı durdurmus servıse goturdum aracın zamanlamasında sorun oldugu soylendı yapıldı yıne calısmadı valf dendı valfler degıstı yıne sonuc olmadı daha sonra pıston rhıng denılen pıstondakı sıkıstırmayı saglayan parcalar degıstı suan motorda bır sorun yok usta motorda sorun olmadıgını soyluyor fakat arac hala calısmıyor ben yurt dısındayım burda tr dekı gıbı ustalık yok her defasında parca da sorun vardır degıp degıstırıyoruz fakat degısecek parca kalmadı elektrık sorunu olabılır dıye aracı elektrıkcıye goturecegız bu aractan anlayan arkadaslar yada ustalar yardımınızı beklıyorum nerelere bakmam gerekıyor nasıl parcaları nasıl test etmelıyım lutfen yardımcı olun dedıgım gıbı burda usta yok kendı basımın cagresıne bakmam gerekıyor sımdıden tesekkur edıyorum Mazda mıata 1999 |
| | |
| | #2 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-09-2008 Şehir: cet Otomobil: mazda
|
Arkadaslar yokmu yardım edecek kımse insanlık oldumu????????????
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 27 Otomobil: reno clio/toyota corollo
|
konu yanlış yerdeeee
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|