"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ | "K-Vtec"
bende artık yeni arabama bi konu açiim dedim, gerçi bu arabanın başka bi kaç konusuda var ama artık benim hehealalı 4 ay oldu ve anca bişler yapmayı düşünüyorum, şimdilik aldığım haliyle fotolarını ekliyeceğim ve yapacağım değişimleri sizlerle paylaşacağım.. işte sword'un bana devrettiği hali, değişimler yakında (bu arada murat abi'ye bu araca bu kadar ii baktığı için teşekkür ediyorum) fotolar araca kapora verdiğim gün çekildi yani ilk fotoları..![]() ![]()
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: "K-Vtec"
meşhur K-vtec maşallahı var
__________________ |
| | |
| | #3 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22 | Re: "K-Vtec"
Maşallah kazasız belasız
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #4 |
| . | Re: "K-Vtec"
maşallah kazasız belasız furkan
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer | Re: "K-Vtec"
kazasız belasız.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var | Re: "K-Vtec"
iyi günlerde kullan.. Murat gözünün içi gibi bakıyordu araca sen de en az o kadar iyi bakacaksın sanırım.. Selam söyle tanışırız biz k-vtec le
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #7 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ | Re: "K-Vtec" bakalım biz adına yakışır şeyler yapabilecekmiyiz, yinede bu imajı hatırlatman arabam ve murat adına sevindirici teşekkürler..amin, cümlemize.. çok sağol kardeşim..
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #8 | |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ | Re: "K-Vtec" çok sağol ferhat.. Alıntı:
hehebu arada camdan soledim slmını oda ellerinden öper abi
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) | |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | Re: "K-Vtec"
bu plaka harfini yazmak vteclere has birşeymi ![]() kazasız belasız furkan gerçekten çok emek harcanmış bir araç seninde murat abiyi aratmayacağina eminim
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ | Re: "K-Vtec" Alıntı:
plaka olayına gelince, koray çıkardı bunu hehe
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|