"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Japan Rules.. Kayıt Tarihi: 15-08-2008 Şehir: istanbul Yaş: 26 Otomobil: civic 1.6 JDM
| Japan rules...
ARANIZA YENİ KATILDIM ADIM SERHAT KENDİMİ TANITMISTIM DAHA ÖNCE...ŞİMDİDE ARACIMI TANITIYIM DEDİM...1 AYA KADAR DAHA FAZAL RESİMLER EKLİCEM YAPICAKLARIM BİTİYORR ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Miyendis |
Jantlar 10 numara. |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
SpooM jantlar yakışmış araca kazasız belasız acil Siyah ön ızgara yaptır bence siyah olsun ve siyah çıtaları sakın boyatma jantlarla gayet uyumlular
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
ızgaraya+1... jantlar güzel hoşta biraz daha ince kollu olsaymış daha iyi olurmuş...maşallahı var kazasız belasız
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #5 |
| Japan Rules.. Kayıt Tarihi: 15-08-2008 Şehir: istanbul Yaş: 26 Otomobil: civic 1.6 JDM
|
1 aya kadar inşallah tamamlanıcak olanlar şöğle arkadaslar ; 1. led stop 2. ön panjur ve m3 cıta (siyah) 3. karbon fiber görünümlü ön kaput. 4. spoon yan dikiz aynası Daha farklı tavsiyeleride değerlendirebilirim arkadaslar,şimdiden teşekkürler.. Mesajı son düzenleyen briansrt : 22-08-2008 - 14:36 |
| | |
| | #6 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Led stop takma aracına orjinal stoplarını Motip'in stop boyası ile kırmızıya boya çok daha güzel olacaktır.Led'li stoplu Europe görünümlü araçlarda güzel duruyo senin aracın şuanda Jdm(japanese domestic market) tarzında oldugundan led'li stop alakasız olur.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
ilk goz agrım kazasız belasız
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
bunu degerlendiricem tekrar....
__________________ eskiden ali at a bakardı ,şimdi karıya kıza... ![]() | |
| | |
| | #9 |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
|
kazasız belasız çok güzel olmuş maşaallah
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... |
| | |
| | #10 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
alet cok guzel. masallah. gule gule kullan.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|