"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified | Hey masallah kazasız belasız kullanımlar |
| |
| | #22 |
| T.C. | Dostum bişey sorcam bu ızgara,hb civic lere uyuyor mu bilgin var mı?Yani onu alıp FK kasaya uydurma gibi bir şansımız olur mu?Bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim. Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim.Başka bi forumda daha görmüştm gerçi. |
| |
| | #23 |
| BNG & VTEC | taner kat iptali yap acil anladın sen
__________________ |
| |
| | #24 |
| BOORİS | her yerde kendini belli eder bu araba maşallah
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| |
| | #25 |
| Meg User Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 28 Otomobil: Megane Coupe 2.0 ide | maşallah kazasız belasız kullanın..
__________________ |
| |
| | #26 |
| HrdTnr !!!!!! Kayıt Tarihi: 18-03-2007 Şehir: İst-Tokyo Yaş: 20 Otomobil: Caravelle(32 gün sonra kavuşcam inş ;)) | adamı(alamıyanı) intihara sürükler walla. kaza bela vermesin Allah paşamm
__________________ Yafruşuummm gel arrtıq yhaaaaa ![]() ![]() |
| |
| | #27 |
| Russian Girls Fan | +1 Kat iptali Maşallah..
__________________ |
| |
| | #28 |
| by AT = Almancı Taner | kat iptalini en yakın zamanda düşünüyorum bende arkadaşlar ![]() hepinize değerli yorumlarınız icin çok çok teşekkür ederim
__________________ always AT by AT |
| |
| | #29 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 23-03-2008 | arkadaşım merhabalar kat iptalinin ne gibi bir faydası olur? kmise tavsiye etmiyor arabaya bir zararı olur mu acaba?
|
| |
| | #30 |
| BOORİS | olmaz küçk bi güç artısı sağlar ama arza lambası hep yanar
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| (fn2), honda, typer |
| Konu Seçenekleri | |
|