"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| Golf4, 4x4'üm :-)
4 4'lük bir araba aldım arkadaşlar (tabi bana göre) bir de sizin fikirlerinizi alayım diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikleri: Kısaca: Akıllı 4çeker (4motion) - Normalde önden çekişli gerektiğinde çekişi arkadan veriyor ABS ASR vs... Dijital Klima Yağmur Sensörü Yol bilgisayarı 1.8 20V Motor 125hp Yapılanlar: JBL CS1204 1000W Portlu Kutu Pioneer Free Air Subwoofer Pioneer 400W Oval Kolonlar Sierra Ön - Arka 16cm Midler JBL 755.6 Pioneer GM5200T Mono Amfi Beyaz Ledli Ön Park Farları Mavi Ledli Plaka lambaları MTECH Xenon tip H3 ön farlar 205 60 16" Jantlar ve Michelin Lastikler Plaka Çerçevleri İptali Kapı Kolları, Çıtaları Aynı renk yaptım Koyu Krom Arka Cam Filmleri Açık Krom Ön Cam Filmleri Yakında K&N Cold Air Intake taktıracağım Kaliperleri boyayacağım Arka Stoplar Açık Kırmızı olacak Motor silikon sprey ile temizlendi Kaporta silicon cila ile parlatıldı Lifte Kaldırıp altını yıkattım iç ve üst tüm döşemeleri köpükle yıkadım ![]() yıkanmayan yerleri kalmadı Mesajı son düzenleyen fozbas : 26-06-2008 - 22:24 |
| | |
| | #2 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
güzel araç türkyede az var bildiğim kadarıyla kaça aldın hayırlı olsun güle güle kullan
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #3 | |
| Alıntı:
![]() 22.000e aldım kardeş saol Allah razı olsun daha iyisi sizlere olsun | |
| | |
| | #4 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Kazasız Belasız
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
çok güzl araba güle güle kullan |
| | |
| | #6 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
|
| | |
| | #7 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
|
hayırlı olsun, 99-00'de çok az getirildi bunlar ve kapışıldı. sonra VW getirmeyi bırakmıştı çok ilginç.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #8 |
| nuriQocca | 4motion nadir gerçekten..hayırLı oLsun..yakıtı nasıL? 1.8 4motion?
__________________ |
| | |
| | #9 |
|
saolun arkadaşlar yol bilgisayarı verilerine göre yakıtı 1.6 motorlarla aynı (çok küçük bir fark var) çünkü araba 20V olduğundan motor çok rahat çalışıyor ve çok yakmıyor vergisi de 1.6motorlarla aynı herkese tavsiye ederim ama en kısa zamanda benzin aldığımda bitene kadar kullanıp km ile de ölçeceğimbunu almasaydım ve temizini bulsaydım kafaya takmıştım astra bertone 1.8 alacaktım ama baktıklarım hep kazalı çıktı bu tarz arabalarda dikkat etmek gerekiyor o da 1.8 ama sanırım 16V kısaca ben 1.8 motoru ara motor olduğu için hem yakıt hem de vergi bakımdan seviyorum ve herkese tavsiye ediyorum |
| | |
| | #10 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
kazasız belasız süper araba .... demek ankaradasın o zaman buluşalım
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 4x4'üm, golf4 |
| Konu Seçenekleri | |