"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport | Corolla 2005 HB Sport Yeni resimler |
| |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Corolla 2005 HB Sport Yeni resimler Far kaşı ve stickerlar. ![]() Onun dışında çok güzel. ![]() Ne kadar Ankara'dasın? Belki bir buluşma ayarlarız.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| |
| | #3 |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport | Re: Corolla 2005 HB Sport Yeni resimler Ankaradan döndüm pazar günü far kaşlarını çok seviyorum benim zevkim |
| |
| | #4 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... | Re: Corolla 2005 HB Sport Yeni resimler Far kaşı güzel olmuş bence kazasız belasız çok güzel
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| |
| | #5 |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport | Re: Corolla 2005 HB Sport Yeni resimler Teşekkür ederim kardeşim saolasın Mesajı son düzenleyen mesut akın : 03-07-2007 - 21:03. |
| |
| | #6 |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport | Re: Corolla 2005 HB Sport Yeni resimler iki haftadır cevap yazan bile olmadı ? bikaç resim daha ve birde RC aracımın vidyosu yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ![]() ![]() |
| |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2006 Yaş: 19 | Re: Corolla 2005 HB Sport Yeni resimler Stickerlar ve far kasi haric cok guzel.
|
| |
| | #8 |
| BOORİS | Re: Corolla 2005 HB Sport Yeni resimler on havalandırmaya logo iptali fln yapsan cok güzel durur bence
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| |
| | #10 |
| ClubRC - Model Hobby Kayıt Tarihi: 08-04-2007 Şehir: Kocaeli Otomobil: Corolla HB Sport | Re: Corolla 2005 HB Sport Yeni resimler yorumun için saol...ben böyle beyeniyorum aracımı ama sökebilirimde..teşekkürler logo iptalinden ziyade logonun altındaki çubukları çıkarıp ızgara yapmaktan yanayım aradaşım yaptı çokta şık duruyo...teşekkürler ![]() Teşekkür ederim Mesajı son düzenleyen mesut akın : 10-07-2007 - 16:44. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|