"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #321 |
| Senior Member |
aç vanosu |
| | |
| | #322 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) |
Daha ne kadar açayım? ![]() Ayarları normal durumda şuanda. 3. viteste yanlayabiliyorum.
__________________ Elbet birgün bu kış biter,yaz gelir... |
| | |
| | #323 |
| Ace | ben sana dedim hemen egsoz yaptır diye... şimdi lafıma geldin... malatya daysan pm at canım ![]() m3 unude ankarada bırak
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #324 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) |
Listeme bir E46 M3 Cabrio daha eklendi. Geçemiyorlar,geçemeyecekler!
| | |
| | #325 |
| Senior Member |
Sancar o değil de, geçen bir v-tec'e geçilmişsin? 2 kez denemişsiniz heralde, anlatanın yalancısıyım ben.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #326 |
| Senior Member |
Ben dedim zaten o basmaz fazla falan diye de yok biz bastık baya dediler.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #327 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
kendi konum zannettim e36 cabrio filan diyince
__________________ Eskiden altını çizdiklerimin .. Şimdi üstünü çiziyorum |
| | |
| | #328 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90 | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #329 |
| Member Kayıt Tarihi: 31-01-2008 Şehir: Strasbourg/FRANSA Yaş: 22 Otomobil: Golf 3 GT TDI 90 |
cok guzel arac masallah allah kaza bela vermesinde baya para vermisin bu erkege bizim burda 10.000€ ya almayani dovuyolar.. |
| | |
| | #330 |
Hiçbir VTEC'e geçilmedim Eriş'cim. Anlatanı getir. ![]() Type-R'a 1-2 vites arabada 4 kişiyken 1.5 boy attım, Z4 M cabrio'yla denedik ama araç 420hp + hafifletilmişti ve bayağı bir boy attı bana. Geçildiğim tek araçtır.
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|