"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) | ![]() BMW M3 Fiyat : 36.500 YTL CLK mı şu mu bu mu derken ulan erkek arabası olsun dedik ama galiba biraz fazla erkeksi oldu. Bir kaç ay bu tosuncukla idare edeceğiz. Teşekkürler.97 model 321hp 170.000'de olup 90.000'de motor rektifiyesi yapılmış. Resimler için Ozan abime sonsuz teşekkürler. ![]() Not: Gündüz fotoğrafları eklenmiştir yukarıdaki linkte. Arkadaşın galeriye bırakmıştım Babama kabul ettiremem diye de babam kabul edince ilanın bir manası kalmadı yani araç satılık değildir yanlış anlaşılmasın.
__________________ Feleğe dayandım gülüm... Mesajı son düzenleyen ActiveX : 19-04-2008 - 21:08. |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
Kazasız belasız sancarım ![]() resimler 2. msj a da uzayacaksa silebilirim
__________________ |
| | |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
LAn akşam ayaküstü olmuyor böyle. İstanbul'a gel bir ara, hem motoru açarsın hem adam gibi fotoğraf çekeriz.
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #4 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
bu aletin sesi manyak otesi kazasız belasız tikkatli ol şakaya gelmez bu tosuncuk
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #5 |
| Meg User Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 28 Otomobil: Megane Coupe 2.0 ide |
maşallah kazasız belasız kullan...
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Per'4'mance |
Allah kaza bela vermesin Sancar, çok güzel maşallah
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #8 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER |
dün 3. cadde de güzel gazladın ama kulaklarımızın pası silindi ![]() hadi hayırlı olsun
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #9 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) |
Teşekkürler cümleten. Allah hepimizi kazadan,beladan korusun. ![]() Resimleri çekersem söylerim abi. ![]() İstanbul'a da geleceğim abi. ![]() Kıral; yanlar mı ne dersin?
__________________ Feleğe dayandım gülüm... |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
Allah belanı versin, ne dersin? ![]() Gel gel, şu vosvosçuyu da al gel
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|