"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Sessiz..sakin..derinden.. Kayıt Tarihi: 24-12-2007 Şehir: ANK/MLX Yaş: 20 Otomobil: Astra 1.3 CDTI(sedan) |
eheheh 50 sene boyunca kullanıcam heralde bu arabayı habire yenileyerek walla maşşallah en güzel insan profili bıkmadan usanmadan hayallerini gercekleştiren kişidir.
__________________ |
| | |
| | #22 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
dtm mi Abi bi elaman wardı siyahlı turunculu e36'sı wardı hatırlarsın.. O arabanın eski halinde bi dtm wardı masa gibydi aman dikkat he
__________________ ![]() |
| | |
| | #23 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #24 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
arkadaşlar orjinal olarak şişkin çamurluklara sahip araçlar veya dodiklere ihityacım var bildiğiniz neler var ?
__________________ BMW E36 CABRIO Mesajı son düzenleyen gangbang : 14-05-2008 - 20:57. |
| | |
| | #25 | |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | Alıntı:
şenol u diosunda yok yahu öyle bi dtm değil acs nin dtm spoileri var
__________________ BMW E36 CABRIO | |
| | |
| | #26 | |
| Name : Erhan | Alıntı:
![]() Çok güzel bir yazı olmuş. keyifle okudum eline sağlık. Yaptığın işlemleri takdir ediyorum. Bu işleri Türkiye'de yapmak gerçekten cesaret ve emek ister. Bravo. Bende photoshopta bişeyler hazırlarım senin için. Yanlız DTM editionda 19" den aşağı jant olmaz ![]() hadi hayırlı olsun
__________________ | |
| | |
| | #27 | |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | Alıntı:
çok teşekkür ederim 19 takmam herhalde ama kesin olarak jantı değişicem zaten dün 2 takım yay bile aldım sırf bu iş için
__________________ BMW E36 CABRIO | |
| | |
| | #28 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
bu tarz bişi için aşağıdaki gibi sactan yaparım çamurlukları ![]() ![]() fikriniz nedir arkadaşlar ?
__________________ BMW E36 CABRIO |
| | |
| | #29 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
bakalım arabanın yenı sahibi kim olacak
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
maşallah maşallah süper manyakk böyle bir olaya girme bence ...bence bu şekli çok güzel
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bmw e36 e46, bmw facelift, bmw gtr, bmw tuning |
| Konu Seçenekleri | |
|
|