"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
10 numara olacak 10 numara
__________________ ÖSS ye çalışmam lazım |
| | |
| | #12 |
| Nazdrave.. |
Şu forumda uzun yazılarını sıkılmadan okuduğum insanlardansın Umut abi. Hadi hayırlısı wide-body aşamalarınıda resimlerle beklioruz |
| | |
| | #13 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 |
sanalı yarın tahmınen hızmetınızde |
| | |
| | #14 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Umut abi sen bitanesin ya ![]() Arabanda öle
__________________ ![]() |
| | |
| | #15 |
| aT_hIrsIzI™ |
kitap haline getirelim bunu fotoroman ![]() ![]() ama araba daşş bi sonraki aşama granit herhalde
__________________ |
| | |
| | #16 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON |
seviyorum bu arabayı ya
__________________ ![]() |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-03-2008 |
Eski konunuda bastan sona okumustum abi sıkılmadan, Gerçekden çok güzel bir araç ![]() Satılık olduğunu gormustum demek ki satmaktan vazgeçtin hayırlısı olsun kesinlikle çok güzel olucağını dusunuyorum kolay gelsin |
| | |
| | #18 |
| Öss 2009 |
süper olmuş.. ilk hali bile güzelmiş.. başarılarılarının devamını dilerim. yeni projede csl trunk'ıda düşün bi bence.
__________________ gökdelenlerden tükürdüm dünyaya ben hayatım boyunca o yüzden kupkuru ağzım bak geçmedi yıllarca |
| | |
| | #19 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
csl trunk ı aslında ilk başından beri düşünüyorum da onu bulmak çok zor olucak cabrioda da nasıl durur orası ayrı üstü açıkken şu dtm olayını bi yapayım da olmazsa arkaya güzel bi dtm takarım
__________________ Eskiden altını çizdiklerimin .. Şimdi üstünü çiziyorum |
| | |
| | #20 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... |
umut abi sen beklerken bizde sabırsızlıkla bekliyorduk maşallah kazasız belasız
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bmw e36 e46, bmw facelift, bmw gtr, bmw tuning |