"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| hadi gel benimle ol... | 76 chevrolet nova
kullanırken en cok keyif aldığım araba okadar rahat ki koltuklar olsun,direksiyonun hafifliği,beşik gibi yaylanması gercekten zevk veren bi araç... uzun yoldada gidişi fena sayılmaz yetişemeyenler oluyo günümüz arabalarında ![]() orjinalliğini cok bozmakta istemiyorum sadece jant ve anfisinden cd calarına sony xplod müzik tesisatı mevcut şuanda... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen phenemenon : 24-09-2008 - 01:42 |
| | |
| | #2 |
| hadi gel benimle ol... | |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
maşallah çok harika bi araba..ama bence orjinal jantları ya da kapakları ve beyaz yanaklı lastikle süper olur.
|
| | |
| | #4 |
| SARMAN |
çok severim novaları seninkininde maşallahı varmış ![]() kazasız belasız inşallah
__________________ |
| | |
| | #5 | ||
| hadi gel benimle ol... | Alıntı:
![]() Alıntı:
evet 5 adet orjinal jantları mevcut fakat lastik yanakları beyaz değil ama nebilim onlarla sanki araba bana ait değilmiş gibi geliyodu 24 yaşındayım biraz kişiselleştirmek istedim arabayı | ||
| | |
| | #6 |
| nuriQocca |
pimpmyride hesabı oLur bence güzeL oLmuş dedikLerinLe dahada iyi oLur güLe güLe kuLLan..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Rott ;) |
ahh nova... hastasıyım cidden...küçüklüğümde babamda vardı 77" Nova Concours V8 otomatikti...O ses hala kulaklarımda...bulsam bi tane jiple direk takaslarım hiç acımam ama denk gelmiyo... kazasız belasız binmeler inşallah.. |
| | |
| | #8 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Walla bence tavan beyaz kalsın. Ama gövde rengini değiştirmek istiyorsan siyah yakışır. orjinal jant ve lastiklerle de tam bir klasik olur ama dediğin gibi insan arabasını kişiselleştirmek istiyor. MAşşalahı var süper bi araba.Kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim |
| | |
| | #9 |
| Farkımız Olmalı ! |
kadir abinin arabasıydı bi tane nova.o zmndan beri severim maşallah
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
| | #10 | ||||
| hadi gel benimle ol... | Alıntı:
Alıntı:
v6 düz bu gönül ister v8 ama ona günlük binmek bu devirde israftan günaha girer valla bunu günlük kullanıyorum ben.Alıntı:
Alıntı:
| ||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|