"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-01-2008
| 63 pn 261
araç görüldüğü gibi yorumlar size kalmış http://img339.imageshack.us/img339/4286/28309227vl7.jpg burdan ayrıntılı bi şekilde bakabilirsniz TOFAS Sahin - 63 pn 261 :: Turkmod.com - Turkmodifiye.com :: Türkiyenin Modifiye Portalı Mesajı son düzenleyen ridvan-mansiz : 23-06-2008 - 14:43 |
| | |
| | #2 |
| İneeeekkkk Kayıt Tarihi: 15-09-2007 Şehir: Konya Yaş: 17 Otomobil: Corolla 4E-FE
|
Genel olarak güzel.. Biraz düşürürp ön panjurdaki logoyu iptal edersen çok daha güzel olur.. |
| | |
| | #3 |
| Japanese Car Fan |
ben 35 plaka tofas gormustum modelı aklımda deıl adam yanak ne kadar az olursa lastıklerde o kadar guzel duruyor bu arabalarda ama bombe olayı can sıkıcı aksı halde evınızın her tarafında bombe yapmıs tekerlerden sehpalar oluyor...
|
| | |
| | #4 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim çok daha güzel olabilirdi araban bana sorarsan ![]() maşallah yAZısını almakla olaya başlayabilirsin ![]() far kaşlarını iptal ettirmelisin yan dikiz aynalarını yeni dikiz aynalarından alıp gövde rengine(beyaz)boyatabilirsin siyah bir jant veya BSA RACİNG ile olaya devam edebilirsin ayrıca plakanın önündeki camı(plaka koruması) sökmeyide unutma ![]()
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #5 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
foto karanlık tam belli olmuyodur belki ama arabana çok temiz bakmışsın, maşallah .hiçbirşey dememişsin doğanmı, şahinmi, kaç model, ayrıntılı resim hiçbişi yok.
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #6 |
| ApAÇi Kayıt Tarihi: 17-03-2008
|
kardeş çok güzel hayırlı olsun.güle güle bin..
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member |
kazasız belasız kullanın inşallah
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
| Team Lada |
güle güle kullan kazasız belasız
|
| | |
| | #9 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-01-2008
|
arkadaşlar arabayı ayrıntılı şekilde görmek isteyenler burdan bakabilir TOFAS Sahin - 63 pn 261 :: Turkmod.com - Turkmodifiye.com :: Türkiyenin Modifiye Portalı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|