www.modifiyem.com | |
| |||||||
"39 LZ 112" PsikopaT Clio Rs mK1Modifiyem Garaj - Otomobilim icinde "39 LZ 112" PsikopaT Clio Rs mK1 konusu , Hımmm.. Anladım yanlıs anlamısım senin araç sandım ben eğer Type-R'da 1 kişi varsa sonuc harbiden hazin... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #33 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-03-2008
|
Hımmm.. Anladım yanlıs anlamısım senin araç sandım ben eğer Type-R'da 1 kişi varsa sonuc harbiden hazin |
| | |
| | #34 |
| BurgazTuning |
__________________ BurgazTuning |
| | |
| | #35 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Video çekilirken orda olan adama gösteriyorsun aynı videoyu. O videoda CZT'nin baskı-balatsı bitik. Duyduğum kadarıyla birkaç sorunu daha var. Sağlıklı olsa geçemezdi. Egzantrik'in olsada headers+cai olan typer geçemez RS. Bazı şeyleri kabullenmek lazım en basiti rakip arabalar değil.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #36 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-03-2008
|
Koray abiler kesin farklı araçlarla denemiştir boş yere söylemez tecrube edinipde söylemiştir ama senin aracıda az çok biliyordur |
| | |
| | #37 | |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 25 Otomobil: Clio RS 172!!!
| Alıntı: okan bıraz gerçekleri gör. haklısın arabadan arabaya fark var. videoda ctr ile yurumus olabılırım ama onun dısında aynı specler sahıp ctr ıle yuruyemedım. ama stock ctr ile herkosulda yurur benım araba. ve arabadan arabaya fark oldugunu unutma beni geçebilen tek RS seni dragta geçen kadir abinin arbasıydı
__________________ | |
| | |
| | #38 | |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 25 Otomobil: Clio RS 172!!!
| Alıntı:
daha sonra cok farklı yurumeye basladı.
__________________ | |
| | |
| | #39 | |
| BurgazTuning | Alıntı:
ben o draglardan 1 hafta sonra baskı balata değiştirdim tamamen bittiğini gördük ayrıca cai yoktu cai koydum kadir abide biliyor zaten o haldeyken bile ölede ahım şahım geçilmedim senin rs benimkinide geçemez zaten sende biliyorsun gidip ben şu denediğin ctr ile denesem geçeceğim zaten garanti ayrıca 2-3 boyda atabililriim die düşünüyorum ondan sonra arabadan arabaya fark var diyecekler ben şimdiden onu söyledim zaten dikkat edersen hep arabadan arabaya fark var diyorum ![]() benim anlamadığım ben bile kesin geçerim demiyorum denemek istiyorum diyorum adamın bana dediği biz denedik geçemessin bu söze biraz ters baktım sadece
__________________ BurgazTuning Mesajı son düzenleyen CliOkaN : 16-08-2008 - 15:30 | |
| | |
| | #40 | |
| Alıntı:
![]() gitmesi gereken gibi giden bi CTR yi(headers-cai-egzoz) geçemezsin. Bende de RS var durumu kabullenıyorum.bence sende kabullen. ama dedıgım gıbı stock ctr lerle her turlu yururum buda 165hp lık bır araba ıcın gayet guzel sonuc.
__________________ | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 39 lz 112, clio, mk1, psikopat |
| Konu Seçenekleri | |
| |