Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Modifiyem Garaj - Otomobilim

"39 LZ 112" PsikopaT Clio Rs mK1

Modifiyem Garaj - Otomobilim icinde "39 LZ 112" PsikopaT Clio Rs mK1 konusu , İlginç. Benim RS im tamamen stock ve otobanda 250 yi görüyor. Aracımın standart olarak iyi yürüdüğünü düşünüyorum ama yine de Okanın LZ sini geçebileceğimi hiç zannetmiyorum. Evet şunu kabul etmek ...

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 29-08-2008, 15:31   #81
Member

Otomobil: Clio 2.0 Sport
İlginç. Benim RS im tamamen stock ve otobanda 250 yi görüyor. Aracımın standart olarak iyi yürüdüğünü düşünüyorum ama yine de Okanın LZ sini geçebileceğimi hiç zannetmiyorum.

Evet şunu kabul etmek gerekir ki bazı araçların modifikasyona verdiği tepkiler ters yönde olabiliyor. Ama böyle bir durumda araç kendisini hemen belli ediyor. Bir iki deneme ile bunu anlamak çok basittir. Ama 39 LZ nin modifikasyona verdiği tepki gerçekten iyi. Bu durumda standart olarak çok iyi yürüyebilen bir RS' in LZ karşısında çok fazla zorlayabileceğini zannetmiyorum ki bunu ısrarla iddia etmenize de pek bir anlam veremedim. Tabii bu zorlamadan ne anladığınızla da çok doğru orantılı birşey.

Çok merak ediliyorsa benim RS' im üzerindeki basit bir filtre dışında tamamen stocktur. İstanbulda gelir denenir. Zaten bu deneme de birçok soruya cevap olur diye düşünüyorum.

Bu arada Okanın uslubunda bir terslik göremedim bu başlılk altındaki. Acaba benim mi gözümden kaçtı?

btaser2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2008, 16:18   #82
gunesinoglu

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 540 İ
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder gunesinoglu Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
arkadaşlar baştan sona okudum yazılanları
agresiflik söz konusu...
arkadaşın aracı gayet güzel ve yapmış kendine göre imkanlarına göre bişeyler
şimdi arkadaşın anlatmaya çalıştığı mantık düz mantık...chipli rs stock rs falan rs filan rs...
arkadaş diyo benim aracım chiplisindende normalindende stock undanda güçlü ve yüklü buna istinaden bu rs ler bana rakip olamaz ..
bu benim anladığım
denemeden hiçbişey olmaz eleştiriler kişilerin eksikliklerini görebilmesini sağlar...
eleştirinin dozu aşağılama olmadıkca...
Arkadaş denesin görelim nasıl bi makinaymış istediği tayyar

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2008, 16:18   #83
BurgazTuning

CliOkaN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: SS Clio RS
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to CliOkaN
Ben zaten buna ayar olmuştum yani stock bir rs ile chip dereceli kısa v.s böle bir rs i aynı kefeye koymak kadar mantıksız bişi olabilirmi die düşündüm kendi kendime Yani kendileride görüyor aynen JS rs iyi giden bi araç stock zaten bikaç parça dışında UR i chipsiz kısasız olduğu zaman geçiyordu bunu ben biliyorum ama UR bi chip attı uzamaya başladı bi kısa daha attı bariz fark oldu bide üzerine dereceli koysun sonra stockla karşılaştırmak mantıklı olurmu bilemiyorum kısaca dereceli koyduğu zamanda benim speclerde olacak ztn .. neyse saçma uzadı zaten konu kapanması en mantıklısı..

Kısaca clio rs sınıfının en iyilerindendir kolay kolay atmosferik stock 2.0 bir makineye yem olmaz stock haldeyken bile mutlaka herkesin bi rs e binmesini öneririm bende çok makinaya binmiştim ama o hızı adrenalini rs kadar hiç bir makine yaşatamadı hissettiremedi bana

Eski 29-08-2008, 16:21   #84
gunesinoglu

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder gunesinoglu Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
değeri ne kadar şu anda o şekil bi makinanın

Eski 29-08-2008, 16:25   #85
Member

Otomobil: Clio 2.0 Sport
güneslioglu,

Degeri maalesef modifikasyona göre pek de artmıyor. Çok özel meraklısı ve alıcısının olması lazım. Onun dışında her aracın standardı Türkiyede daha çok makbuldür.

btaser2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 29-08-2008, 16:28   #86
gunesinoglu

o zaman tamamen keyfekeder bi para harcaması demek oluyo
yoksa benmi yanılıyorum
üzerine o kadar ekleme yapılıp da yine emsalleriyle aynı veya yakın bi rakamda gidiyosa

Eski 29-08-2008, 16:43   #87
BurgazTuning

CliOkaN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: SS Clio RS
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to CliOkaN
Eğer aracı bilen ve rs heveslisi olan birine giderse tabiki üzerindekilerinde nelere mal olduğunu ne paralar döküldüğünü bilerek ona göre hesap eder ve ona göre bi ücret teklif eder stock rs e yakın zaten yani çok değişken fiyatlar ama çoğu pertten toplama ve kazalı rs aralarında kazasızlarıda var ztn stock 2000 model kazasız br araca 22-23 arası isteyenlerde var 17-18 arası gidende var. Benim istediim rakam ise 21.500 yani çokta istediğimi sanmıyorum fakat iş ve dükkan kuracağımdan makul trink bi ücret içinde fiyatı indirme şansımda var.

Eski 29-08-2008, 16:46   #88
---

Otomobil: .
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi 39LZ112 Mesajı Göster
Ben zaten buna ayar olmuştum yani stock bir rs ile chip dereceli kısa v.s böle bir rs i aynı kefeye koymak kadar mantıksız bişi olabilirmi die düşündüm kendi kendime Yani kendileride görüyor aynen JS rs iyi giden bi araç stock zaten bikaç parça dışında UR i chipsiz kısasız olduğu zaman geçiyordu bunu ben biliyorum ama UR bi chip attı uzamaya başladı bi kısa daha attı bariz fark oldu bide üzerine dereceli koysun sonra stockla karşılaştırmak mantıklı olurmu bilemiyorum kısaca dereceli koyduğu zamanda benim speclerde olacak ztn .. neyse saçma uzadı zaten konu kapanması en mantıklısı..

Kısaca clio rs sınıfının en iyilerindendir kolay kolay atmosferik stock 2.0 bir makineye yem olmaz stock haldeyken bile mutlaka herkesin bi rs e binmesini öneririm bende çok makinaya binmiştim ama o hızı adrenalini rs kadar hiç bir makine yaşatamadı hissettiremedi bana
O UR bu UR değil. 2 tane UR vardı. Geçilen UR'un plakası ur 4... olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Bu ur'un plakası ur 8... farklı araçlar kısaca

Bookmarks

Etiketler
39 lz 112, clio, mk1, psikopat

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları