"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-12-2007 Yaş: 23
| 350z NİSMO |
| | |
| | #2 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
vaayyy bu makina seninmi...maşallah...allah kaza bela vermesinn...biraz daha resim yollasaydın keşke birazda tekniklerden bahsetseydin herşeye rağmen karlıklar arabayı maffetmiş ve jant iyi durmuyor + yerlere yapışsa daha manyak olacak
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #3 |
| AhMeT |
jant meselesi senin zevkin için bize bişey sölemek yetersiz ama ben olsam acilen karlıkları söktürür çok kollu bi jant alıp ve yaylarıda değiştirirdim ayrıca egzost film chip vs vs yapıldıkdan sonra çok tatlı bişe olur hayırlı olsun kazasız belasız
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #4 |
| Spark |
çok güzel bi araç güle güle kullan, ilk sahibini tanıyorum bu arabanın. şimdi kendisinde jeep commander, s60r, s350 var her hafta araba değiştiren birisi... bu arabayı da aldıktan sonra hiç kullanmadı neredeyse hep garajda yatırdı. türkiye ye ilk giren 350z bu bide...tüm Arabalarının plakası SAY ...
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
Kazasız belasız |
| | |
| | #6 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
güzel araba maşallah...
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
mağşalalh
|
| | |
| | #8 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
Maşşallah kazasız belasız cezasız sürüşler
|
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-12-2007 Yaş: 23
|
arabada fılm ve egsoz da var bu fotolarda araba bıraz kotu cıkmıs yakından bakınca karlıklar cokta bellı olmuyo aslında..
|
| | |
| | #10 |
| ONLY FORD |
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|