"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ERK & ZRK | 34 rz 014 {ıbıza tdı}
Arkadaşlar bende sonunda aracıma kavuştum. Uzun bir bekleyişin ve kararsızlık döneminin ardından 2. el mi, 0 mı; benzin mi dizel mi; alsak mı almasak mı derken bir anda hiç aklımda olmayan, daha önce hiç binmediğim,araştırmadığım ve alabilirim diye düşünmediğim bir arabayı aldık; Seat ibiza 1.4 TDI Stylance. Fotoğraf makinem maalesef bozuk olduğu için şimdilik fotoğraflar telefondan. ileride güzel güzel fotoğraflarının da eklerim inşallah. maddi durumu biraz iyileştirdikçe de ufak tefek şeyler yaptıracağım aracıma. şu anda arkada marka iptali, önde plakanın bulunduğu yerde siyah boya var. bunlar daha başlangıç. sırada siyah zeminli stoplar, cam filmi, müzik sistemi ve egzos var. zamanla olacak inşallah. buyrun sizlere başlangıç fotoğrafları: bu fotoğraf aracımın ilk fotoğrafı, dikkat ederseniz plakanın yanları boyalı değil. ![]() bunlar da en yeni fotoğraflarımız: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Forever ALONSO Forever RENAULT F1 TEAM Mesajı son düzenleyen ERK_RS : 24-10-2008 - 16:06 |
| | |
| | #2 |
| ERK & ZRK |
arkdaşlar işlemlere başladım yavaştan, buyurun egzos fotoğrafları: ![]()
__________________ Forever ALONSO Forever RENAULT F1 TEAM Mesajı son düzenleyen ERK_RS : 24-10-2008 - 16:07 |
| | |
| | #3 |
| crazy tuning |
gayet güzel bir araç bence.hız sabitleyici var dimi bu modelde. kazasız belasız kullan.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| ZugoR |
Kazasız belasız güzel araba yeni kasasıyla fiyat farkı çok mu? Bizde de 05 stylance tdi var severim kendilerini arka koltuk hariç
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
maşallah.rengi de güzelmiş.güle güle bin...
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008
|
kazasız belasız güle güle binin
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
kazasız belasız cezasız günler diliyorum güzel araç güle güle kullanın
|
| | |
| | #9 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
İlk önce kazasız belasız cezasız sürüşler Nasıl memnun musunuz arabadan nasıl yakıyor vs vs gibi sorular sormak istiyorum bir öğrenciye bu araba gider mi birde + eğer bir mahsuru yoksa ne kadar a aldınız 0 ne kadar ne çok soru sordum beah |
| | |
| | #10 |
| Japanese Car Fan |
guzel arac bı tanıdıkta vardı kazasız belasız cezasız
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|