"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
ben cenk abinin yeni projeyi anadım sanırsam hayırlı olsun |
| | |
| | #22 |
| Doctor |
hayırlı olsun
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #23 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
performance blue gibi maşallah ![]() valla yolda baya bi arabanın gururuyla oynarsın bunla, adama araba bile sattırırsın ![]() hayırlı olsun kazasız belasız
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #24 |
| CharLatan |
hayırlısı olsun . ilk bakınca bankaların para taşıma araçları olur ya öyle sandım aracı renkten dolayı |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
renk fena.. jant bırazda bar mar... fena olur.. cıple ne hale gelır bu ya mınhunter olur
__________________ |
| | |
| | #26 |
| X5 3.0sd |
çok güzel bi araç gerçekten saf sürüş zevki var resmen vitesi falan çok güzel travego gibi ![]() yanlız direksiyonu çok çabuk eskiyo ve yıpranıyo deri veya farklı bişeyle kaplanırsa güzel olur alınacak en güzel ticari araçlardan bitanesi allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #27 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
ceeenk hayırlı olsun hemen deneyelim
__________________ |
| | |
| | #28 |
| nuriQocca |
aLırsın ford oLursun Lord van of di yiıırr 2008 güzeLi.ama o sinyaL lambaLarı ne öyLe be ford..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #29 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
hayırlı olsun Cenk
|
| | |
| | #30 |
| BNG & VTEC |
benım 1.4ü geçmesse bişi bilmiom hayırlı olsun kardes
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |