"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 |
| boww.. | Re: 200SX Buda benim makinam
maşallah kazasız belasız
__________________ Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.. |
| | |
| | #92 |
| 06 SS 102 | Re: 200SX Buda benim makinam haşim oto var şaşmazda oraya gidiyorum ama değiştirecem.
|
| | |
| | #93 |
| 06 SS 102 | Re: 200SX Buda benim makinam
sonunda servisten çıktı.inşallah tekrar sorun yaşamam.
|
| | |
| | #94 |
| ASİ ZEYNEP | harıka,süper,allah kaza bela ceza vermesın,eh olsun okadar drıft kralı,yanılmıyosam bu yılın başında bu bebegın ılanı vardı nette satılık dıye sızmı aldınız?sızdemı hala?baktım oan için alamadım çok sevındım sızın adınıza ank.neresı mahsuru yoksa gelıp bakabılırmıyım teknık anlamda http://www.nissansilvia.com/forums/i...hp?showforum=4 |
| | |
| | #95 |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 24 Otomobil: Clio RS 172!!!
| Re: 200SX Buda benim makinam
cok guzel arac kazasız belasız kullanırsın ınsallah. 2 hafta once ıvedıkte gordum cufffflatıyodun.hemen onunde beklıyodum bende gormussundur benı. |
| | |
| | #96 | |
| 06 SS 102 | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #97 |
| 06 SS 102 | teşekkür ederim.
__________________ |
| | |
| | #98 |
| naturally aspirated only |
bu aracın yedek parça sorunu oluyormu ne kadar benzin yakıyor kısaca bilgi alabilirmiyim
|
| | |
| | #99 |
| calibra Kayıt Tarihi: 28-12-2007 Şehir: istanbul Yaş: 38 Otomobil: opel calibra sfi
|
süper arac allah kaza bela vermesin
|
| | |
| | #100 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
|
maaşşallahh
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|