"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
| Alıntı:
klimalarda lpg kullanılmıyo ki r 134 kullanılıyo hani lpg kompresöre gidio dicem bu arada araç hayırlı uğurlu olsun km side çok düşükmüş maşallah
__________________ Hayata pause ... | |
| | |
| | #12 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
evet kulağa ilginç geliyor değil mi ![]() rölantide ortaya çıkan bir sorun bu. lpg de çalışan motorlarda rölanti durumunda klima devreye girip girip çıkıyor. |
| | |
| | #13 | |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
| Alıntı:
abi dur sadece ford da birkaç model de bari mesela benim bmw de lpg li ve klima sadece kontak açıkkende tam soğutma sağlıyor range de aynı şekilde elektronik lima ve araç çalışmadan da devreye giriyor şahsen benim arabalarda olmadı ama düzgün ayarlı rolantisi düzgün ise sorun olmaz bence ama bazı kompresörler tek kayışlı ayrı olarak bazılarıda şarz dinamosuna da bağlı tamam da şimdi benzinde iken de klima çaınca 500 ila 1000 devir arasında bi değer yükseliyor bunu ayarlayan ecu lpg de de geçerli yani lpg nin beyni de değerleri ecu dan alıyor
__________________ Hayata pause ... | |
| | |
| | #14 |
|
yok zaten ben mondeo da ortaya çıkan bir sorundan bahsettim. diğer model ve markaları bilmiyorum.
|
| | |
| | #15 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
Hayırlı olsun. Kazasız belasız...
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #16 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hayırlı olsun, kazasız belasız...
__________________ Team VW |
| | |
| | #17 |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
|
hepiniz sağolun. lpg yeni takılmış, daha 5-6 aylık. şimdilik bir problem yok. herşey sağlıklı çalışıyor. birde aklıma şu geldi, klima hareket halinde kullanılırsa sanırım bu sorun olmaz? doğru mu? |
| | |
| | #18 |
|
Olmıuyor diye biliyorum. Rölanti de de olacak diye garanti yok zaten ayarlardan da yapabilir.
|
| | |
| | #19 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
hayırlı olsun kardeşim bende yarından sonra acacam konuyu inşallah
__________________ |
| | |
| | #20 |
| BOORİS |
hayırlı olsn resimleri bekliyorz
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |