"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| 16TV031 |
abi zaten dikkaldırımda oturuyorum 4 cm yay siparişi verildi gelir gelmez takılacak fotoları eklerim
__________________ 2000 fcs 1,6i hb |
| | |
| | #12 |
| nuriQocca |
yay da geLdiyse doğru yoldasın stopLarıda şeffaf siyah yapsan çok daha güzeL oLur....kazasız beLasız kuLLan..
__________________ |
| | |
| | #13 |
| 16TV031 |
lh'ın ledli stoplarını taktık siyah tabanlı olan ama olmadı yanlardan taşma yaptı benimde içime sinmedi çıkarttırdım orginallerini parlak kırmızıya boyadık bence bu halide güzel duruyor. Yaydan sonra sıra ön tamponda çok kısa kalıyor tampon o yüzden ya orginalini uzatıcaz ya da yeni bir tampon siparişi vericez
| | |
| | #14 |
| HrdTnr !!!!!! Kayıt Tarihi: 18-03-2007 Şehir: İst-Tokyo Yaş: 20 Otomobil: 89C (Başakşehir d.k.- Taksim)/// 98H(Başakşehir-Bakırköy) ;)
|
bi ara reiger bodyler reveçtaydı. Nerdeyse her modlu focusta aynı body vardı.Ama tabi hoş duruyo focusta bi bak derim
__________________ obaaaa ... |
| | |
| | #15 |
| 16TV031 |
resmi varmı sizde? şu antalya'da meşhur ünlü 07 ADE 11 var onun tampondan mı yoksa?
__________________ 2000 fcs 1,6i hb Mesajı son düzenleyen melihbursa : 18-09-2008 - 01:59 |
| | |
| | #16 |
| HrdTnr !!!!!! Kayıt Tarihi: 18-03-2007 Şehir: İst-Tokyo Yaş: 20 Otomobil: 89C (Başakşehir d.k.- Taksim)/// 98H(Başakşehir-Bakırköy) ;)
|
Evet ade de vardı. Şöyle söyliim hangi ustaya gitsen eminim kalıbı vardır. ama dediim gibi bi çok focus hala kullanmakta, hani başka araçlarda da görmek seni rahatsız etmezse al derim. Focus zaten yakışıklı araba bea...
| | |
| | #17 |
|
| | |
| | #18 |
| Senior Member |
kazasız belasız kullanman dileğiyle. .ee artık bi test etmek lazım aleti dikiz aynasından nasıl gözükücek |
| | |
| | #19 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
Eh zahmet etmesin ben benim dikiz aynasından resmini çekerim senin arabanın | |
| | |
| | #20 |
| 16TV031 |
onu bende anlamadım yaw ![]() dikiz aynasından illa bakmamı istiyosa bakarız
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|