"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Hocam sen hangi soğuk hava deposunda çalışıyordun? Ben sürekli geziyorum depoları belki sizinkine de uğramışlığım vardır,bi dahakine geçerken uğrar bi çayını içeriz |
| | |
| | #32 | |
| FoCuSCu | Alıntı:
| |
| | |
| | #33 |
| Senior Member |
güle güle kullan.
__________________ |
| | |
| | #34 |
| FoCuSCu | |
| | |
| | #35 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
LDS ları sanırım 2. el aldın onlar kaça maal oldu
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #36 |
| FoCuSCu | Yok arkadaşım çıkmacı dükkanımıyım bende 2. el alcam Sıfır aldım 1300 YTL'ye mal oldu
|
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Baya uygun fiyat istemişler. nerde yaptırdın?
|
| | |
| | #38 |
| İZMİRLİCEM |
güzel araba yalnız 17 jantta 45 yanak yakışmıo 40 taksaydın.yada 18 jant koysaydın 40 yanağa tabi bide yay lazımyüksek duruo 17 jant küçük durmuş
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #39 |
|
40 yanak takınca guzel duruyor demesi iyi de sonra 3 - 5 ayda bir lastık degıstırıyorsun cabuk yarılıyor lastıkler. ayrıca butun guc jant a gelıgı ıcın jant ta cabuk yauluyor. ne kadar dıkkatlı kullanırsan kullan fark etmıyor.
|
| | |
| | #40 |
| FoCuSCu |
Bende 40 Düşünüyordum ama Lastikçi tavsiye etmedi bende 45 aldım daha iyi oldu sürekli lastik değiştirme ve patlama derdi yok böyle. +spor yayda takıldı 8 cm olan kaporta lastik arası 4 cm'ye indirildi. Bu kapıları adliyenin orda bi kaportacı abim var eğer yaptırmak isteyen olursa referans olabilirim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 16yy920, 920, focus, ford, trend |
| Konu Seçenekleri | |
|
|