"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FoCuSCu | 16 yy 920
Sonar Angel Ön Far Takımı, Sonar Ledli Arka Stop Takımı, Kısa Uzun Sis Xenon Monza 6000 K Farlar, Araç Altı Neon, Angel Far Önü Şerit Kısa Ledli Neon, Sis Far içi Ledli Şerit Neon, Mavi Led Işıklı Egsoz Ucu, 17' Nikelaj Çelik Jant, Fulda 205/45/17 Performans Lastik, Ön Panjur içi Flash, Lamba Door, Pionner 4950 DVD LCD Dokunmatik Teyp, Koltuk Başlıkları Necvox Ekran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Güzel ama lastikleri 40 profil alsaydın daha iyi olurdu Birde 5/k otomobilde lambo door hoş olmuyor bence ![]() Kazasız belasız kullanımlar |
| | |
| | #3 | |
| FoCuSCu | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| aT_hIrsIzI™ |
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Alıntı:
Yoksa bende 45 kullanıyorum ve 40 kesinlikle kullanmam | |
| | |
| | #6 |
| '95 |
Açık konuşayım;şahsi fikrim ben pek beğenmedim. Lambo Door Cenk'in dediği gibi 5 kapıya ofsayt olmuş biraz,jantlar krom bence kötü duruyor bu tarz araçlarda,ön farlara ve sislere taktığın zımbırtılar garip duruyor,neonlar ofsayt artık demode..Araç fazla yüksek. Arka kısıma da bişiler söylemek istiyorum ama kızarsın diye birşey demiyorum.. Emeğin var arabanın üstüne herşeyden önce saygı göstermek lazım,sen beğenerek biniyorsan mesele yok,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #7 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
Jant ve yüksekliği dışında bence bir sorun yok. Yalnız, beyaz neon sanırım tam olarak bilemiyorum ne renk ama yere beyaz,grimsi olarak geliyor bence o renk neon tak bütün arabalara çok yakışıyor ![]() Kazasız belasız , maşallah.
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #8 |
| aT_hIrsIzI™ |
bu arada fotoğrafların büyük haline bakmadan tam bu araba ahmet abinin işine benziyor diyecektimki büyük fotoda mad design yazısını gördüm
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Farkımız Olmalı ! |
bence hoş olmus.sislerdeki ledleri bide o yere vuran mor ışıgı kaldır ama bnce
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
| | #10 |
| X5 3.0sd |
güzel araba allah kaza bela vermesin..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |