"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | ||
| Senior Member | Alıntı:
![]() hahah yok be birşey olmasın diye klübeye yakın koyuyorum diğer türlü vuran kaçıyor ufacık lojmanda bile. Alıntı:
![]() teşekkürler.... fotorafı koyarken aklıma gelmişti insanların dikkatini çekeceği ama bu şekilde bir soru bende beklemiyordum ![]() arabaya bakmaya geliyor mesela yani ![]() teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun. yanlış hatırlamıyorsam kakus arkadaşta bayanların bolca olduğu bir yerde okuyor yokmu sarışın sizin orda | ||
| | |
| | #42 |
| Senior Member |
güle güle kullan.
|
| | |
| | #43 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: -- |
Maşallah, güle güle kullan |
| | |
| | #44 |
| Pişman Değilim |
maşallah kazasız belasız kullan
__________________ |
| | |
| | #45 |
| Senior Member | hepinize teşekkürler arkadaşlar.
|
| | |
| | #47 |
| Senior Member |
Eibach Federn Sportline 50mm ![]() ![]() * Aracımın orjinal yay(helezon)larını eibach markasının sportline serisi 50mm lik olanlarla değiştirdim. İlk izlenimlerim 5 kmlik Çankaya bölgesine ait yollarda oldu malum çankaya bölgesi demek çukur demek şuan itibari ile orjinallerinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Çamurluk lastik arası 2 parmağa düştü tam hedeflediğim gibi oldu. * Karter muhafazası taktırdım herkezede tavsiye ederim karteri koruması bir yana aracın içi çamur dolmaya başlamıştı. * Gp lerin bir kısmında kronik sorun olarak tanımladığım servise gidene kadar orta direkten geldiğini düşündüğüm sinir bozucu sesin kapı kilitinin karasöre bağlandığı (metal halka) kısıma çarpmasından dolayı oluştuğunu çözümününse elektrik bantı olduğunu öğrendim. |
| | |
| | #48 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-08-2007 |
kazasız belasız kullanın yaylarla güzel olmuş
|
| | |
| | #49 |
| Senior Member |
teşekkürler enka tarafında biraz deneme şansım oldu yol tutuş gerçekten çok güzel oldu.
|
| | |
| | #50 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23 |
hayirli olsun guzel olmus...
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fiat grande punto, grande punto, konig |