"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | 1.3 3K Multijet Dynamic 90Hp 6 Speed Spor Paket Eibach Federn Sportline 50mm 17" Konig Hotswap Black Krom Jant 215/40/17 Marshall Matrac Lastik Izgara, Bagaj kapağı ve kapı Abart logo değişimi Stebel Nautilus Compact korna değişimi Plaka kenarlık kesme Plakalık iptali Punto Logolu Ayak Dayama Sis farı ampül değişimi Philips H1 Diamond Vision 5000k Park lambası ampül değişimi Mtec Dipsiz Ampül Ön sinyal ampül değişimi PY21 Osram Diadem (Krom) Güncel * Sis farı ampülü, Park Ampülü, Sinyal Ampülü değişimi [Mtec H1 5000k, PY21 Osram Diadem] * Helezon(yay) değişimi [Eibach Federn Sportline 50mm] * Jant Kenarına Mavi Şerit * Merkur Tampon Eki + 2 * Çift Çıkış Krom Eksozv Mesajı son düzenleyen KaMiKaZe : 12-07-2008 - 20:19. |
| |
| | #3 |
| Senior Member | teşşekürler abisi daha iyisi senin olsun |
| |
| | #4 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified | Kazasız belasız cok güzel
__________________ |
| |
| | #6 |
| Senior Member | teşekkürler arkadaşlar.
|
| |
| | #7 |
| Nazdrave.. | Maşallah çok hoş araba.Kazasız belasız ![]() 6 ileri vites baya yakıt ekonomisi sağlıodur heralde uzun yolda. Memnun musunuz var mı beğenmediğiniz bi tarafı??(hazır puntocu bulmuşken sorayım dedim )
__________________ http://www.otvyehayir.com |
| |
| | #8 |
| Senior Member | Yol bilgisayarının yalancısıyım 0,5-0,7 litreye yakın fark ediyor aynı süratte vitesi 6 ya alınca. Valla sonuçta fiat alırken beklentilerim çok üst seviyede değildi konfor vs. Araç biraz yol gürültüsü alıyor tıkırdayan yerleri var turbonun altında biraz tutuk onun dışında fiyat + donanım olarak düşünürseniz sınıfının lideri. çok süper diye hitap edemiyeceğim ama güzel en azından beni tatmin ediyor :d |
| |
| | #9 |
| MiliTanZ. | kazasız belasız sürüşler. jant daha güzel olabilirmiş bide yay istiyo bence
__________________ YAKÇAZ DEDİYSEK YAKARIZ... |
| |
| | #10 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Çok güzel, keyifle kullanmanı dilerim |
| |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fiat grande punto, grande punto, konig |
| Konu Seçenekleri | |
|
|