"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Name : Erhan | güzel olmuş. Bu renk çok hoşuma gidiyor. Şaunda tek eksiği yay. sonrasında dahada güzel olacaktır. güle güle kullan
__________________ |
| |
| | #22 |
| Senior Member | çok güzel bir renk seçimi kazasız belasız
|
| |
| | #23 |
| Special Edition Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | güzel bi body kit iyi gider |
| |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-08-2007 | güle güle kullanın
|
| |
| | #26 |
| Gelişine Member Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: cj-3 , g.punto | kazasız belasız ...maşallah... yayın olmadığı çok belli...illede yay diyor
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| |
| | #27 | ||
| Senior Member | Alıntı:
Alıntı:
![]() teşekkürler iyi temenniler için komple birşey düşünmüyorum ama arka ve ön tampon alt tarafa apron dedikleri parçalardan monte etmeyi düşünüyorum. teşekkürler. teşekkürler. araçta ufak tefek sıkıntılar var park sensörlerinden 1 tanesi çalışmıyor mesela, bunun gibi ufak tefek sorunlar oluyor sonuçta araç 1 haftalık. Kronik sıkıntıları olabilir o yüzden bir süre stock yaylarla gitmeyi planlıyorum. | ||
| |
| | #28 |
| O Şimdi Özgür | Maşallah kazasız belasız..
__________________ |
| |
| | #29 |
| Kişisel bir ileti girin | kazasız belasız
|
| |
| | #30 |
| Senior Member | teşekkürler arkadaşlar daha iyisi sizlere olsun...
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fiat grande punto, grande punto, konig |
| Konu Seçenekleri | |
|
|