"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 |
| renaultsport |
vallahi olm acaip istiyorum aslında denemek ama yazılım yok yani std gelecem std gelirsem de az çok biliyorum özberkten aldım haberi... ![]() araba da fakire düşüyor yazılımla log alıp yolluyoruz bakalım uygun şekle gelsin de... değsin |
| | |
| | #82 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| al ulan all manyakmısın yaaaa
__________________ |
| | |
| | #84 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | ıcındeyken ole demıyodun ![]() Alıntı:
teknık aksaklık felan demeden vıdeomu cekseydım keske ![]() 1 yuksek vıtes yapalım deneyelım 1-2 2-3 3-4 mesela
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #85 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
__________________ |
| | |
| | #86 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
|
barış baktıkca daha güzel geliyo ama beni biliyosaun büyük jant herzmn tercihimdir, boyutları senin seçimin ona bişe demiyrum ama hakkaten ii model şeçmişsin ![]() bu arada kaç kilo bunlar be arap aahaha
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #87 |
| . |
hayırlı olsun barış yakışmış
__________________ |
| | |
| | #88 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
hayırlı olsun Barış, çok güzel durmuşlar. ebat seçimin de çok iyi olmuş. yaşnız abicim o marangoni nedir yahu, o kadar uğraşıyosunuz arabayla gitsin diye, sonra en gidemeyeceği lastikleri bulup takıyosunuz al şuna düzgün de bi lastik, bak ondan sonra nası gidecek, dönecek, duracak |
| | |
| | #89 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
çok güzel olmuş hayırlı gazlamalar... |
| | |
| | #90 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
uygun fiyatta alıyoruz hatta resmen bedava diyelim Oğuz (daywalker) saolsun 205/45/16 417 ytl liste fiyatı bana 260 ytl / 5 taksit
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|