"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| '95 |
Kanka bunlarla da yattın mı gece
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #42 |
| ***2.ÇARKÇI*** | 4.8-9 felan sanırım kamerım. 16 al bence kanks normal jant boyunu buyutme bence hem daha hafıflestırmıs olursun hem de tabanı genısletırsın ![]() aldıktan sonra arabayı yıkattım.carrefour katalog cekımlerınde yakından cekerken optum kabul edıyorum ama daha sevısmedık
__________________ |
| | |
| | #43 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
|
hayırlı olsun bilader, kaç kg. bunlar??
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #44 |
| Face |
Hayırlı olsun barış,çok güzel olmuş maşallah ![]() Güle güle kullan ![]() |
| | |
| | #45 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
la olum 4defa sordular yukarda her gecen soruyor ![]() 4.8 ya da 4.9 dıye hatırlıyorum katalog resımlerının altında yazıyordu bayıde.
__________________ |
| | |
| | #46 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #47 |
| renaultsport | |
| | |
| | #48 |
| renaultsport |
konuya özenle salça olunur |
| | |
| | #49 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
stıckerlar felan guzel durmus gok2.cıdden normalde kıl olurum elımde onlarca aem hks greddy vardı hıcbırını takmadım ama f1cup olayı sanırım ,cok hos... arabanın masallahı var servısle gecerken 3sn mı almadı hıc gormememe ragmen arabanı ![]() yasasın hafıflık yasasın o-zet
__________________ |
| | |
| | #50 |
| renaultsport |
orjinaline göre ofsetten arkalar daha doldurdu valla yeni yeni mutluı mesut olmaya başladım jantla ilgili sağolasın aynı dilekler senin içinde geçerli barış |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|