"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #22 |
| nuriQocca |
bende açık konuşayım bari..eski jantLarın harbiden kötüydü be barış..bunLarsa tam tersi oLdu.. çok güzeL durmuş..çaffada çuffa eskit inş..arkaLar kampanamı YRV nin?
__________________ |
| | |
| | #23 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
saolasın ![]() zevk meselesı elbet.camdan yansıması vıdeolarda guzel gozukuodu.ama agır ve surtuyordu.
__________________ | |
| | |
| | #24 |
| ***2.ÇARKÇI*** | salasn hacı ![]() maltepe aynen...bos yakaladım acımadım ![]() ıptalını dusunuyorum ama fıber ısıne gırmek ıcın 1 ayım var daha ![]() camurluk far kası ve onun ıptalını dusunuyorum. sımetrı hastalıgım var ve gıcık oluyorum bende.
__________________ |
| | |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-08-2007
|
maşallah güle güle kullanın yakışmış araca bu jantlar
|
| | |
| | #26 | |
hehe..saka bı yana bunları bu kadar sevecegımı dsunmemıstım.renk olsun hafıfılık olsun bıttım yani ![]() kampana ama 37m. 930 kg oldugu ıcın dıske ıhtıyac duymamıslar lakın arastırdım terıoslarınıkını fealn takmıslar arkaya ama tırstım. one buyuk bı dısk dusunuyorum eger motora bıraz daha gırersem..
__________________ | |
| | |
| | #27 |
| ***2.ÇARKÇI*** | tesekkurler
__________________ |
| | |
| | #28 | |
| nuriQocca | Alıntı:
aynı insan git şimdi de böyLe süper bi seçim yapsın.. harbiden çok güzeL..ama japonLar harbiden tuhaf yaratıkLar vardır bi biLdikLeri..
__________________ | |
| | |
| | #29 | |
| Senior Member | Alıntı:
ön kapının camı ile arka kapının camı hiç hizalanmamış onlarıda düzeltemezsin herhalde..ama şöyle olabilir simetriyi sağlamak için siyah folyo ile kaplayabilirsin | |
| | |
| | #30 | ||
oz ve marangonı - made ın ıtaly ![]() Alıntı:
sıs farının esı yok. gıdecek gıdecek az kaldı
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|