"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #211 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
gerci yarın dısını yapıcaz |
| | |
| | #212 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
setler tm takır içide tertemiz
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #213 |
| ***2.ÇARKÇI*** | la dısını dedık ya ![]() sinancım tesekkurler valla doseme sprayı arabanın ılk kokusu gıbı kokuyor hosuma gıttı arada bır sılıcem artık.
__________________ |
| | |
| | #214 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Temiz olmuş dışınada güzel bir cila mümkünse meguiars tamamdır.Bide videoları alamadın mı arkadaştan hala barış
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #215 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
arabanın dıs boyası genel olarak ıyı ama lokal rotuslara ıhtıyacım var. bugun canla yapcaktık alısverıs vs felaket yoruldum ya... cd vardı dımı? o ara kızdım bayag ona vermedı dıye de bı ara alalım ya cıdden.dızellı cocuk trıp atmıs vıdeoları verme vs dıye.alayım haftaya.bugun erdege donuyorum.
__________________ |
| | |
| | #216 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ok alınca atarsın banada trip atmasını gerektirecek ne durum olduysa geçsen ne olur geçilsen ne olur..
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| Reklam |
| | #217 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
hacı ne erdegi yaw ? mesain baslıo mu |
| | |
| | #218 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
can:evet bugun donuyorum bırazdan hatta.
__________________ | |
| | |
| | #219 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Fiesta sport mk5
|
Hayırlı yolculuklar yavrum |
| | |
| | #220 |
| ÜzgünBakanÜye |
abi erdektemisin bu hafta |
| | |
![]() |